οδικές αποδράσεις τον σεπτέμβριο

Οδικές αποδράσεις τον Σεπτέμβριο

Η εποχή φαντάζει ιδανική. Ο καιρός είναι ακόμα καλοκαιρινός, όπως και η διάθεση. Τι καλύτερο λοιπόν από ένα (μικρό ή μεγάλο) ταξίδι οδικώς; Μια απόδραση σε ένα κοντινό ή μακρινό μέρος για μια τελευταία δόση καλοκαιριού. Μία ακόμα εκδρομή στο βουνό ή τη θάλασσα με το αυτοκίνητο ή τη μηχανή. Η ελευθερία άλλωστε που χαρίζει η μετακίνηση με το όχημά μας κάνει την απόδραση αυτή ακόμα πιο εύκολη. Ξεκινάς ό,τι ώρα θες, χωρίς εισιτήρια και δρομολόγια και κάνεις το πλάνο σου όπως εσύ επιθυμείς. Με τις μεγάλες προσφορές ξενοδοχείων που έχει εξασφαλίσει το Ekdromi.gr για Οδικές αποδράσεις τον Σεπτέμβριο, το ταξίδι γίνεται ακόμα πιο εκλυστικό!

Οδικές αποδράσεις τον Σεπτέμβριο

Όταν μιλάμε για οδικές αποδράσεις, το μυαλό μας πηγαίνει στην Πελοπόννησο. Και όχι άδικα. Οι επιλογές που προσφέρει, καθώς και οι ομορφιές της είναι αποδεκτές από όλους, χειμώνα – καλοκαίρι. Ποιος άλλωστε θα μπορούσε να αρνηθεί ένα ταξίδι στο Ναύπλιο. Να θαυμάσει την ιστορία και τη γραφικότητα αυτής της υπέροχης πόλης. Ή λίγες ημέρες στην Καλαμάτα, με τις πολλές επιλογές της. Μία απόδραση στα κάστρα της Μάνης ή του Μυστρά ή, τέλος, στην καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς.

Οι ομορφιές όμως δεν βρίσκονται μόνο νότια, κάθε άλλο. Εάν σκοπεύετε να κινηθείτε βόρεια, ο Βόλος και τα μαγικά χωριά του Πηλίου είναι εδώ για να σας χαρίσουν απλόχερα τις ομορφιές τους κάθε εποχή του χρόνου. Λίγο πιο ψηλά, το Λιτόχωρο, ο Πλαταμώνας και η Λεπτοκαρυά, παντρεύουν την επιβλητικότητα του Ολύμπου με το γαλάζιο της θάλασσας.

Και η ήπειρος όμως έχει πολλά και ενδιαφέροντα να μας χαρίσει. Περάστε τις ημέρες σας ανακαλύπτοντας τους θησαυρούς των Ιωαννίνων ή τη φυσική ομορφιά που κρύβουν τα Ζαγοροχώρια! Αν πάλι θέλετε ο χαρακτήρας του ταξιδιού σας να είναι πιο καλοκαιρινός, τότε τα γαλαζοπράσινα Σύβοτα θα σας προσφέρουν τη νότα καλοκαιριού που χρειάζεστε.

Βρείτε τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στα ομορφότερα μέρη της χώρας για οδικές αποδράσεις τον Σεπτέμβριο εδώ!

About Ekdromi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.