Τα καλύτερα νησιά για τον Σεπτέμβριο

Τα καλύτερα νησιά για τον Σεπτέμβριο

Ο Σεπτέμβριος είναι εδώ και οι ηλιόλουστες ημέρες του μας συντροφεύουν. Για πολλούς από εμάς είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μία ακόμα απόδραση του Σαββατοκύριακου. Για άλλους, αποτελεί τον μήνα των καλοκαιρινών τους διακοπών. Είτε για λίγο λοιπόν, είτε για πολύ, τα πανέμορφα νησιά μας έχουν, και πάλι, την τιμήτική τους. Ποια είναι τα καλύτερα νησιά για τον Σεπτέμβριο; Το ekdromi.gr, το μεγαλύτερο site με προσφορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα, μας προτείνει που να περάσουμε τις πιο καλοκαιρινές στιγμές μας τον Σεπτέμβριο.

Πολλοί, και όχι άδικα, θεωρούν τον Σεπτέμβριο ως τον ιδανικό μήνα για τις καλοκαιρνές τους διακοπές! Και γιατί όχι άλλωστε; Ο καιρός εξακολουθεί να είναι ηλιόλουστος και καλοκαιρινός, τα απογεύματα λίγο πιο δροσερά, και οι επιλογές πολλές και υπέροχες! Οι περισσότεροι θεωρούν τον μήνα αυτό σαν μια ευκαιρία να ξεφύγουν από την πολυκοσμία του Αυγούστου. Και φυσικά δεν κάνουν λάθος. Η ομορφιά του να κάνεις διακοπές τον Σεπτέμβριο είναι μοναδική, είτε για μια απλή 2ήμερη απόδραση, είτε για διακοπές μεγαλύτερης διάρκειας. Το Ekdromi.gr, το μεγαλύτερο site με προσφορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα, έχει εξασφαλίσει και σας προσφέρει τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων και για τον Σεπτέμβριο.

Διακοπές τον Σεπτέμβριο

Οδικές αποδράσεις

Ανακαλύψτε την απέραντη ομορφιά της Πελοποννήσου, τη γραφικότητα των χωριών του Πηλίου, τις επιλογές και τις γαστρονομικές δημιουργίες του Βόλου, αλλά και τον μοναδικό συνδυασμό βουνού και θάλασσας που προσφέρουν τα παράλια της Πιερίας. Οι επιλογές σας για μια οδική απόδραση είναι πραγματικά πολλές. Χαρείτε την καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς, την ιστορία του Ναυπλίου, περπατήστε στους πρόποδες του Ολύμπου, δοκιμάστε υπέροχες γεύσεις στα τσιπουράδικα του Βόλου. Και όλα αυτά, με τις μεγαλύτερες εκπτώσεις στη διαμονή!

Αποδράσεις σε νησιά

Ο Σεπτέμβριος είναι ιδανικός και για επίσκεψη σε νησιά! Χαλαρώστε στην ομορφιά των κυκλάδων, εξερευνήστε τις παραλίες των επτανήσων και χαρείτε τις παραλίες των σποράδων μέσα από τις προσφορές ξενοδοχείων του Ekdromi.gr. Η γαλήνη και η ηρεμία που προσφέρει το Αγκίστρι αλλά και οι ομορφιές της Αίγινας σας περιμένουν στον Αργοσαρωνικό. Η Άνδρος με την υπέροχη χώρα της και τις μοναδικού κάλλους παραλίες της θα σας κρατήσει συντροφιά με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο.

Και ακόμα δεν είδατε τίποτα. Βρείτε μέσα σε περισσότερες από 700 προσφορές το ιδανικό μέρος και ξενοδοχείο που ταιριάζει στις ανάγκες σας! Ο Σεπτέμβριος είναι εδώ και είναι υπέροχος! Βρείτε όλες τις μεγάλες προσφορές ξενοδοχείων του Ekdromi.gr για τον Σεπτέμβριο εδώ!

Τα καλύτερα νησιά για τον Σεπτέμβριο

Ζάκυνθος

Ένα από τα πιο όμορφα στολίδια του Ιονίου. Με υπέροχη φυσική ομορφιά, παραδισένιες παραλίες και νοστιμότατα εδέσματα. Η ομορφιά της Ζακύνθου είναι γνωστή παγκοσμίως. Εκεί, στο υπέροχο αυτό νησί, υπάρχει η πιο πολυφωτογραφημένη παραλία του κόσμου, το διάσημο “Ναυάγιο“. Κι όμως οι ομορφιές του νησιού αυτού, δεν εξαντλούνται σε μια μόνο παραλία, αλλά βρίσκονται παντού. Βρείτε τις μεγαλύτερες προσφορές ξνεοδοχείων στη Ζάκυνθο εδώ.

Κέρκυρα

Παραμένουμε στο Ιόνιο και μεταφερόμαστε βόρεια. Το νησί των Φαιάκων είναι ένας κοσμοπολίτικος προορισμός, ιδανικός για κάθε στιγμή του χρόνου. Ειδικά τον Σεπτέμβριο, οι ομορφιές τις Κέρκυρας είναι στα καλύτερά τους. Η Πλατεία Λιστόν, οι δεκάδες γαλαζοπράσινες ακτές και το Ποντικονήσι σας περιμένουν. Για τη διαμονή σας; Βρείτε τις προσφορές για την Κέρκυρα εδώ!

Πάρος

Από το γαλάζιο του Ιονίου, στη γραφικότητα των Κυκλάδων. Η Πάρος, είναι για πολλούς το ομορφότερο από τα νησιά του Αιγαίου, και όχι άδικα. Νάουσα, Παροικιά και πολλά ακόμα μικρά, γραφικά χωριά, συνθέτουν έναν προορισμό που καλύπτει ακόμα και τα πιο απαιτητικά γούστα. Χωρίς την πολυκοσμία του Αυγούστου, η Πάρος είναι ακόμα πιο μαγευτική.

Ύδρα

Αργοσαρωνικός στα καλύτερά του. Το κοσμοπολίτικο αλλά και ιστορικό νησί της Ύδρας, σας περιμένει για υπέροχα Σαββατοκύριακα του Σεπτεμβρίου. Βόλτες στα πλακόστρωτα σοκάκια, χαλαρωτικός καφές στο λιμάνι και δεκάδες ακόμα εμπειρίες σας περιμένουν σε ένα από τα πιο γνωστά και δημοφιλή νησία της χώρας. Και όλα αυτά μόλις σε μία ώρα και κάτι από τον Πειραιά. Βρείτε τις προσφορές ξενοδοχείων για την Ύδρα εδώ!

Αποδράσεις Σεπτεμβρίου για τη Βόρεια Ελλάδα

Ο Σεπτέμβριος εξακολουθεί να μας ζεσταίνει χωρίς διακοπή και το μυαλό δεν μπορεί να ξεφύγει από τις καλοκαιρινές αποδράσεις. Πώς άλλωστε μπορεί κανείς να νιώσει φθινόπωρο όταν γύρω του είναι όλα καλοκαιρινά! Ειδικά για τους κατοίκους του πιο βόρειου τμήματος της Ελλάδας, οι οδικές εξορμήσεις για καλοκαιρινά (ακόμα) Σαββατοκύριακα είναι πολλές και εξαιρετικά ενδιαφέρουσες! Ποιες είναι όμως οι ομορφότερες αποδράσεις Σεπτεμβρίου για τη Βόρεια Ελλάδα σύμφωνα με το ekdromi.gr;

Χαλκιδική

Σίγουρα η ομορφότερη από τις επιλογές, κυρίως για τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης. Είναι γνωστό σε όλους πως οι θεσσαλονικείς δεν συγκρίνουν τη Χαλκιδική με κανένα μέρος του κόσμου. Και πώς θα μπορούσαν άλλωστε; Δύο μαγικά πόδια (χωρίς να συμπεριλαμβάνουμε την ομορφιά του τρίτου ποδιού, του Αγίου Όρους) που προσφέρουν μέρη μεγάλης φυσικής ομορφιάς, υπέροχες παραλίες και εξαιρετικές γευστικές προτάσεις. Η τουριστική ανάπτυξη στη Χαλκιδική έχει να μας χαρίσει και μια σειρά από εκπληκτικά ξενοδοχεία. Καταλύματα για κάθε τύπο επισκέπτη που προσφέρουν μια σειρά από σύγχρονες ανέσεις. Βρείτε τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στη Χαλκιδική εδώ!

Παραλία Κατερίνης

Κατηφορίζουμε λίγο και βρισκόμαστε σε μια υπέροχη και τεράστια ακτογραμμή που διασχίζει πανέμορφα χωριά. Είμαστε λοιπόν στην παραλία της Κατερίνης. Εκεί που μας περιμένουν όμορφες αμμουδιές, οργανωμένα αλλά και ανοργάνωτα σημεία, beach bars και παραθαλάσσια εστιατόρια. Οι ομορφιές της Ολυμπιακής ακτής στα καλύτερά τους και για τη διαμονή σας οι μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων!

Πλαταμώνας – Λεπτοκαρυά

Από τη μία πλευρά το γαλάζιο της θάλασσας και από την άλλη η θέα του υψηλότερου βουνού της χώρας, του Ολύμπου. Αυτή είναι η μαγεία του Πλαταμώνα, αλλά και της Λεπτοκαρυάς. Δύο υπέροχα παραθαλάσσια χωριά που συνδυάζουν άψογα την ομορφιά της αμμουδιάς με το δέος του επιβλητικού Ολύμπου. Μέρη που διαθέτουν τις υποδομές για διαμονή υψηλών απαιτήσεων και με ξενοδοχεία πολλών αστέρων. Φυσική ομορφιά, ιστορικά σημεία μεγάλου ενδιαφέροντος αλλά και ποιοτική χαλάρωση, είναι το τρίπτυχο που χρακτηρίζει απόλυτα τα δύο αυτά σημεία της Βόρειας Ελλάδας!

Σαββατοκύριακα του Σεπτέμβρη, οι ευκαιρίες

Ο Σεπτέμβριος είναι παραδοσιακά ένας μήνας πολλών ταξιδιωτικών ευκαιριών. Οι διακοπές του Αυγούστου έχουν τελειώσει αλλά η αίσθηση του καλοκαιριού δεν έχει φύγει από μέσα μας. Η έκφραση «κάθε κατεργάρης στον πάγκο του» που μας συνοδεύει από τα παιδικά μας χρόνια, μας προκαλεί για μια ανώμαλη προσγείωση στην καθημερινότητα. Όμως γύρω μας όλα θυμίζουν ακόμα καλοκαίρι. Τι κι αν οι δρόμοι της πόλης έχουν ξαναγεμίσει με κόσμο; Τι κι αν χρησιμοποιούμε ξανά ξυπνητήρι; Τι κι αν η καθημερινότητα έχει μπει πλέον για τα καλά στη ζωή μας και μας και οι φετινές διακοπές είναι μια ακόμα ανάμνηση; Ο ήλιος του Σεπτέμβρη μας επαναφέρει τη διάθεση και το μπλε της θάλασσας μας υπενθυμίζει πως τίποτα δεν έχει τελειώσει. Τα σαββατοκύριακα του Σεπτέμβρη είναι μπροστά μας για να μας  γεμίσουν με ακόμα περισσότερες όμορφες στιγμές.

Συνυπολογίστε το γεγονός πως σε πολλά ξενοδοχεία οι τιμές έχουν πέσει. Σκεφτείτε επίσης πως έχει μειωθεί και η τουριστική κίνηση στους προορισμούς μετά το τέλος του Αυγούστου οπότε μπορείτε να χαρείτε τις ομορφιές του κάθε προορισμού με ησυχία, μακριά από την πολυκοσμία. Με βάση αυτά, βγαίνει εύκολα το συμπέρασμα πως ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας των ταξιδιωτικών ευκαιριών. Βαλίτσα λοιπόν (ή σακ βουαγιάζ) από την Παρασκευή μαζί μας και είμαστε έτοιμοι να ρουφήξουμε τις τελευταίες σταγόνες του καλοκαιριού!

Οι προτάσεις του ekdromi.gr για Σαββατοκύριακα είναι πολλές και για όλα τα γούστα. Για αυτό θα πρέπει να περιπλανηθεί κανείς αρκετές ώρες για να επιλέξει αυτή που του ταιριάζει περισσότερο. Εμείς σας προτείνουμε τις παρακάτω:

Αίγινα

Το λιμάνι της Αίγινας
Το λιμάνι της Αίγινας

Μόλις 45 λεπτά με το δελφίνι από το λιμάνι του Πειραιά, η πανέμορφη Αίγινα αποτελεί ιδανικό προορισμό για εξορμήσεις του Σαββατοκύριακου! Έτοιμη να σας καλωσορίσει με τα υπέροχα φιστίκια Αιγίνης, να σας ξεναγήσει στην ιστορία της, αλλά και να σας δροσίσει με μια βουτιά στις υπέροχές της παραλίες.

Ναύπλιο

Το Μπούρτζι στο Ναύπλιο
Το Μπούρτζι στο Ναύπλιο

Ξεκινώντας από την Αθήνα, σε λιγότερο από 2 ώρες μπορείτε να είστε στο Ναύπλιο. Εκεί, αφού μαγευτείτε με τη θέα από το κάστρο του Παλαμιδίου, αφού κάνετε μια βόλτα από το Μπούρτζι και πιείτε τον καφέ σας στην γραφική πλατεία Συντάγματος, το μόνο σίγουρο είναι πως θα νιώσετε τον τόπο να σας κυριεύει, να σας αποπλανά και να σκέφτεστε πότε θα πραγματοποιήσετε μια ακόμα επίσκεψη!

Πήλιο

Το "Μπαλκόνι του Πηλίου" η υπέροχη Μακρυνίτσα.
Το “Μπαλκόνι του Πηλίου” η υπέροχη Μακρυνίτσα.

Εδώ η απόσταση είναι λίγο μεγαλύτερη αφού για να φτάσει κανείς στο Πήλιο θα πρέπει να βρίσκεται στο τιμόνι τουλάχιστον τρισήμισι ώρες. Το θέαμα όμως μόλις ο ταξιδιώτης πατήσει το πόδι του σε οποιοδήποτε από τα χωριά του Πηλίου, θα τον αποζημιώσει και με το παραπάνω! Μακρυνίτσα (το μπαλκόνι του Πηλίου), Τσαγκαράδα, Άγιος Ιωάννης, Πορταριά, ανοίγουν τις πόρτες τους και υπόσχονται Σαββατοκύριακα του Σεπτέμβρη γεμάτα γραφικότητα, όμορφες εικόνες, βουνό και θάλασσα!

Βρείτε τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων μόνο στο ekdromi.gr!

Περάσαμε τα μέσα του Αυγούστου και σιγά σιγά οι περισσότεροι επιστρέφουν από τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Δεν είναι όμως λίγοι και εκείνοι που προτιμούν να πραγματοποιήσουν τις διακοπές τους τον Σεπτέμβρη. Παραδοσιακά ο Σεπτέμβριος θεωρείται ο μήνας των ευκαιριών και αυτό γιατί οι τιμές είναι χαμηλότερες και οι υπηρεσίες πιο ποιοτικές καθώς η πολυκοσμία έχει υποχωρήσει. Ο καιρός είναι ακόμα καλός, οι παραλίες δεν είναι γεμάτες και μπορείτε να απολαύσετε την ομορφιά τις θάλασσας με πιο χαλαρούς ρυθμούς. Ο Σεπτέμβριος είναι ο καλύτερος μήνας για διακοπές και μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερος με τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων του Ekdromi.gr. Ας τις ανακαλύψουμε.

Προσφορές ξενοδοχείων για τον Σεπτέμβριο

Altamar Hotel – Εύβοια

Altamar Hotel
Γιατί ο Σεπτέμβριος είναι ο καλύτερος μήνας για διακοπές
To Altamar Hotel

Στο Πευκί της Βόρειας Ευβοίας βρίσκεται το Altamar Hotel. Σε ένα καταπράσινο περιβάλλον με θέα την θάλασσα θα νιώσετε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης που θα σας μείνουν αξέχαστες. Τα δωμάτια συνδυάζουν την απλότητα του λευκού με τα χρώματα της φύσης και διαθέτουν όλες τις ανέσεις που χρειάζεστε. Ξεκινήστε τη μέρα σας με το πρωινό και συνεχίστε δίπλα στην πισίνα καθώς απολαμβάνετε την ειδυλλιακή θέα της θάλασσας που σας προσφέρει το ξενοδοχείο. Επίσης στο Altamar Pool Bar μπορείτε να απολαύσετε snack και δροσερά κοκτέιλ όλη την ημέρα.

Long Beach Resort Hotel – Αίγιο

Long Beach Resort Hotel
To Long Beach Resort Hotel

Το  Long Beach Resort Hotel βρίσκεται στη βόρεια ακτή της Πελοποννήσου. Είναι χτισμένο μπροστά στη θάλασσα και αποτελεί ιδανικό προορισμό για οικογένειες, παρέες και ζευγάρια. Η μοντέρνα αρχιτεκτονική και η λιτή διακόσμηση δημιουργούν ένα χαλαρωτικό περιβάλλον γεμάτο φινέτσα και προσιτή πολυτέλεια. Το ξενοδοχείο ξεχωρίζει για την έμφαση στη λεπτομέρεια και την φιλοξενία που προσφέρει στους επισκέπτες του.

Dion Palace Luxury Resort & Spa – Λιτόχωρο

 Dion Palace Luxury Resort & Spa
To  Dion Palace Luxury Resort & Spa

Το πολυτελές συγκρότημα  Dion Palace Luxury Resort & Spa βρίσκεται στο Λιτόχωρο Πιερίας. Είναι πλήρως ανακαινισμένο, δίπλα στη θάλασσα και αποτελεί αγαπημένο προορισμό όσων αναζητούν άριστη ποιότητα διαμονής και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Το spa του ξενοδοχείου σας προσφέρει μοναδικές υπηρεσίες χαλάρωσης, αναζωογόνησης, ομορφιάς αλλά και ιατρικές υπηρεσίες ανάπλασης. Ζήστε αξέχαστες στιγμές διακοπών σε ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον κάτω από τον μυθικό Όλυμπο.

Βρείτε τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων για τον Σεπτέμβριο εδώ.

Μήπως είστε από αυτούς που προτιμούν να παίρνουν την άδειά τους τον Σεπτέμβριο; Μήπως απλά δεν χορτάσατε τις διακοπές του Αυγούστου και θέλετε να παρατείνετε τις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις τα πρώτα φθινοπωρινά σαββατοκύριακα; Σε όποια κατηγορία και αν ανήκετε, γνωρίζετε καλά πως ο Σεπτέμβριος έχει πολλά να σας προσφέρει. Ο καιρός άλλωστε εξακολουθεί να είναι καλοκαιρινός και ο περισσότερος κόσμος έχει επιστρέψει στις υποχρεώσεις του. Πράγμα που σημαίνει με λίγα λόγια πως ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας της χαλάρωσης και των ευκαιριών. Τι περιμένετε λοιπόν; Οι μεγάλες προσφορές για τον Σεπτέμβριο του ekdromi.gr είναι μαζί σας για να σας οδηγήσουν σε μερικά από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Ελλάδας με προσφορές που δεν βρίσκετε πουθενά αλλού!

Προσφορές ξενοδοχείων για τον Σεπτέμβριο

Και τι καλύτερο από ένα νησί; Ξεκινάμε λοιπόν το ταξίδι μας είτε από τον Πειραιά είτε από τη Ραφήνα (ή ακόμα και από τον Άγιο Κωνσταντίνο) και σε λίγες ώρες είμαστε έτοιμοι να βουτήξουμε στα γαλάζια νερά του Αιγαίου και του Ιονίου. Στην πανέμορφη Τήνο, το ekdromi.gr σας προτείνει το (τεσσάρων αστέρων) Tinos Beach Hotel με οργανωμένη παραλία, πισίνα αλλά και ειδικά διαμορφωμένους χώρους για την απασχόληση και την ψυχαγωγία των παιδιών!

Παραμένουμε στις Κυκλάδες και στη Νάουσα της Πάρου σας περιμένει το 4* Porto Paros Hotel το οποίο συνδυάζει τη χαλάρωση με τα παιχνίδια στο νερό καθώς, πέραν από τις ανέσεις που προσφέρει, διαθέτει εκπληκτικές νεροτσουλήθρες για το παιχνίδι των μικρών (και των μεγάλων).

Απολαύσεις 5 αστέρων σας προσφέρουμε και στο νησί της Άνδρου και στο καταπληκτικό Aegea Blue Cycladic Resort. Αποτελείται από 24 ανεξάρτητες βίλες και βλέπει την υπέροχη παραλία του Ζόργκου, μία από τις ομορφότερες ακτές της Άνδρου.

Στη Νάξο μπορείτε να βρείτε ένα υπέροχο τετράστερο ξενοδοχείο το οποίο αποτελεί την εγγύηση για την άριστη διαμονή σας στο νησί. Δεν είναι άλλο από το 4* Naxos Palace Hotel. 

Κρήτη – Ρόδος – Σποράδες – Ιόνιο

Αν πάλι σας γοητεύει η Κρήτη, στα όμορφα Χανιά σας προτείνουμε το 4* Almyrida Residence με τα πολυτελή δωμάτιά του τα οποία έχουν θέα είτε το βουνό είτε τη θάλασσα. Η απόφαση δική σας. Στο Ρέθυμνο, σας περιμένουμε στο πεντάστερο 5* Rethymno Mare Hotel με θέα το Κρητικό πέλαγος. Εκεί θα γνωρίσετε την κρητική φιλοξενία στην καλύτερη εκδοχή της!

Στην κοσμοπολίτικη Ρόδο σας προτείνουμε το εντυπωσιακό 4* LABRANDA Kiotari Bay. Με 2 μεγάλες πισίνες, aqua kids club αλλά και ένα πειρατικό καράβι με τσουλήθρες!

Ανεβαίνοντας στα νησιά των βορείων Σποράδων και συγκεκριμένα στη Σκιάθο, η εντυπωσιακή θέα του 4* Kivo Art and Gourmet Hotel θα σας συναρπάσει. Στο Σκόπελο το 5* Skopelos Holidays Hotel and Spa αποτελεί το απόλυτο κατάλυμα για τις ημέρες του Σεπτεμβρίου.

Τέλος, από τις προτάσεις μας δεν θα μπορούσε να λείπει και το Ιόνιο. Στην πανέμορφη Ζάκυνθο το 4* Klelia Beach Hotel θα σας κάνει να χαρείτε το πράσινο του νησιού μέσα σε ένα πολυτελές περιβάλλον. Στη Λευκάδα θα βρείτε ανέσεις και φιλοξενία 5 αστέρων στο 5* Ionian Blue Hotel Bungalows & Spa Resort.

Ο Σεπτέμβριος ανέκαθεν θεωρούταν ο μήνας των εξορμήσεων του Σαββατοκύριακου. Και αυτό σίγουρα δεν είναι παράλογο καθώς είναι μια εποχή που ο καιρός είναι ακόμα καλός, ζεστός, ενώ η διάθεσή μας σίγουρα δεν θέλει να αποχωριστεί το καλοκαίρι. Είναι όμως και οι υποχρεώσεις που έχουν επιστέψει και μας κρατούν, οπότε τι καλύτερο από κάποιες μικρές εξορμήσεις του Σαββατοκύριακου. Η αλήθεια είναι πως στην Ελλάδα μπορεί κανείς να βρει εκατοντάδες διαφορετικά μέρη για να κάνει τη μικρή απόδρασή του. Είτε ακτοπλοϊκώς, είτε οδικώς, είτε (ακόμα) και με αεροπλάνο αν θέλει να φύγει πιο μακριά. Για όσους αρέσκεστε στις εκδρομές με αυτοκίνητο, το ekdromi.gr έχει να σας προτείνει μερικές μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων στα πιο όμορφα μέρη. Σεπτέμβριος με οδικές αποδράσεις λοιπόν και ιδού οι προτάσεις μας!

Σεπτέμβριος με οδικές αποδράσεις

Πανοραμική θέα του Ναυπλίου
Πανοραμική θέα του Ναυπλίου

Μπορεί να θεωρείται παραδοσιακά χειμερινός προορισμός, όπως τον Σεπτέμβριο η Αράχωβα έχει μια διαφορετικη ομορφιά. Μας βάζει λίγο πιο γρήγορα στις ομορφιές του χειμώνα που έρχεται, μας υποδέχεται με υπέροχες γεύσεις και μας γεμίζει με πανέμορφες εικόνες μέσα από τα στενά της. Αν πάλι προτιμάτε να κινηθείτε με αυτοκίνητο αλλά θέλετε παράλληλα να ζήσετε τον αέρα και το περιβάλλον ενός νησιού, τότε σίγουρα ο ιδανικός προορισμός για εσάς δεν είναι άλλος από το Γαλαξείδι. Περάστε ένα χαλαρωτικό 2ήμερο, κάντε τις βόλτες σας στο γραφικότατο λιμάνι του και νιώστε πως είναι ακόμα καλοκαίρι.

Έχετε σκεφτεί ποτέ πόσο όμορφα είναι τα Καλάβρυτα το φθίνοπωρο; Γιατί φυσικά και είναι. Εκτός από τους λάτρεις των χειμρεινών σπορ, τα Καλάβρυτα διαθέτουν μια σειρά από ιστορικά μνημεία που αξίζει κανείς να επισκεφθεί, ακόμα καλύτερα να το κάνει σε μια εποχή που η θερμοκρασία είναι αρκετά υψηλότερη από τον χειμώνα. Και μην ξεχνάμε φυσικά και τον μοναδικό Οδοντωτό Σιδηρόδρομο που οφείλει ο κάθε επισκέπτης να δει και να θαυμάσει.

Προορισμός σπάνιας φυσικής ομορφιάς, γεμάτος υπέροχα τοπία αλλά και ξεχωριστές επιλογές για δραστηριότητες είναι σίγουρα και το Καρπενήσι. Ο Σεπτέμβριος στο Καρπενήσι δε, είναι ο ιδανικός μήνας για να χαρείτε τη φύση στα καλύτερά της! Τέλος, για τους λάτρεις της γραφικότητας αλλά και της ιστορίας, αφήνουμε το κλασικό και πάντα γοητευτικό Ναύπλιο. Την υπέροχη αυτή πόλη με τα μνημεία και τις ομορφιές που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο!

Αυτές είναι μόνο μερικές από τις προτάσεις που έχει να σας κάνει το ekdromi.gr για οδικές (και όχι μόνο) αποδράσεις. Δείτε όλες τις προσφορές μας εδώ!

Κορυφαίοι προορισμοί για τον Σεπτέμβριο

Παρόλο που η καλοκαιρινή σεζόν για τους περισσότερους έχει φτάσει στο τέλος της, ο καιρός παραμένει ιδανικός για εξορμήσεις σε καλοκαιρινούς προορισμούς. Απολαύστε τα αγαπημένα σας μέρη σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, με μεγαλύτερη διαθεσιμότητα και σίγουρα σε χαμηλότερες τιμές. Πάντα θέλουμε λίγο καλοκαίρι ακόμα για αυτό και το Ekdromi.gr σας προτείνει ποιοι είναι οι κορυφαίοι προορισμοί για τον Σεπτέμβριο. Ας τους ανακαλύψουμε.

Πελοπόννησος

Πελοπόννησος 
Κορυφαίοι προορισμοί για τον Σεπτέμβριο
Πελοπόννησος

Η Πελοπόννησος είναι ένας ιδανικός προορισμός για όλες τις εποχές. Είναι ένας τόπος μαγικός με πανέμορφα χωριά, σπουδαία μνημεία, αξεπέραστη φυσική ομορφιά και άπειρες επιλογές για όλα τα γούστα. Η ανεξάντλητη ακτογραμμή της προσφέρει πολλές και πανέμορφες παραλίες. Μικροί, γραφικοί κόλποι με κρυστάλλινα νερά αλλά και οργανωμένες πλαζ με όλες τις ανέσεις. Όποιο μέρος της Πελοποννήσου και αν επιλέξετε, το μόνο σίγουρο είναι πως θα περάσετε αξέχαστα.

Τήνος

Τήνος
Τήνος

Η Τήνος αποτελεί είναι ένα από τα διασημότερα νησιά των Κυκλάδων. Αν και είναι ευρέως γνωστή ως προορισμός θρησκευτικού τουρισμού λόγω του Ιερού Ναού της Παναγίας Ευαγγελίστριας, η Τήνος είναι ένα νησί γεμάτο με επιλογές που θα σας εντυπωσιάσουν. Πανέμορφα, γραφικά χωριά, υπέροχες ντόπιες γεύσεις και μαγευτικές παραλίες είτε απόμερες είτε οργανωμένες. Η Τήνος είναι ένας προορισμός γεμάτος ευχάριστες εκπλήξεις που αξίζει να ανακαλύψετε.

Πιερία

Πιερία
Πιερία

Πιερία, ένας ανεξάντλητος προορισμός που συνδυάζει μοναδικά βουνό και θάλασσα. Κάτω από τον μυθικό Όλυμπο θα συναντήσετε παραδοσιακά χωριά, θρυλικά κάστρα, πλούσια ιστορία, μαγευτικά φυσικά τοπία με πυκνό πράσινο και φυσικά μια τεράστια αμμώδη παραλία με υπέροχα νερά. Εάν είστε λάτρεις των εναλλακτικών διακοπών και των δραστηριοτήτων στη φύση τότε η Πιερία είναι ένας προορισμός που θα σας χαρίσει στιγμές που θα σας μείνουν αξέχαστες.

Ζάκυνθος

Ζάκυνθος
Ζάκυνθος

Η Ζάκυνθος, το νοτιότερο νησί του Ιονίου, είναι ένας προορισμός που τα προσφέρει όλα. Ξεχωρίζει για την φυσική ομορφιά και τον πολιτισμό της. Αν και πρόκειται για ένα σύγχρονο μέρος με πολλές επιλογές, οι εικόνες και οι μυρωδιές της σας ταξιδεύουν σε μια άλλη εποχή. Οι παραλίες της είναι διάσημες και όχι άδικα. Η παραλία Ναυάγιο, ο Λαγανάς, το Αργάσι και το Μαραθονήσι είναι μόνο μερικές από τις αμμουδιές που έχετε να επισκεφθείτε και κάθε επίσκεψη σε αυτές αποτελεί και μια μοναδική εμπειρία. Η Ζάκυνθος είναι ο προορισμός που έχει την μοναδική ικανότητα να μαγέψει και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.

Ανακαλύψτε τις μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων για τους κορυφαίους προορισμούς για τον Σεπτέμβριο εδώ.

Τι κι αν το καλοκαίρι μας έχει (ημερολογιακά) αποχαιρετήσει; Για όλους μας ο Σεπτέμβριος είναι ο ιδανικός μήνας για μίνι αποδράσεις, για μία μικρή παράταση των καλοκαιρινών μας διακοπών. Ο καιρός, όπως πάντα, είναι σύμμαχος μας σε αυτό και το μόνο που χρειάζεται είναι η καλή μας διάθεση. Μόνο; Φυσικά και όχι. Μαζί με την διάθεσή μας, πάντα χρειαζόμαστε και ένα ακόμα κίνητρο για να ξεκινήσουμε μία ταξιδιωτική απόδραση. Και το κίνητρο αυτό δεν είναι άλλο από μεγάλες προσφορές σε ξενοδοχεία! Προσφορές που μόνο το Ekdromi.gr μπορεί να προσφέρει. Ας δούμε λοιπόν μερικές από τις μεγαλύτερες Προσφορές ξενοδοχείων για τον Σεπτέμβριο και ας χαρίσουμε στον εαυτό μας λίγες ακόμα ημέρες καλοκαιριού!

Προσφορές Ξενοδοχείων τον Σεπτέμβριο

Καταρχάς καλό είναι να αποφασίσουμε πώς θα κινηθούμε. Θέλουμε μία απόδραση με το αυτοκίνητο ή η επιθυμία μας είναι να κάνουμε ένα ακόμα ταξίδι με πλοίο. Όποια και αν είναι η ανάγκη, στο Ekdromi.gr θα βρούμε τις μεγαλύτερες προσφορές τόσο για Διακοπές Οδικώς, όσο και για τα υπέροχα νησιά μας.

Σίγουρα, για όσους αρέσκονται στα road trips, η Πελοπόννησος είναι μία από τις καλύτερες επιλογές. Απόλυτος συνδυασμός βουνού και θάλασσας, μεγάλες πόλεις αλλά και μικρά, γραφικά χωριά συνθέτουν έναν από τους πιο ενδιαφέροντες προορισμούς της χώρας. Το βουνό και η θάλασσα βέβαια δεν συνδυάζονται αρμονικά μόνο στην Πελοπόννησο. Τα μαγευτικά χωριά του Πηλίου, αλλά και η ευρύτερη περιοχή της Πιερίας δημιουργούν εξίσου φανταστικά τοπία!

Και αν η διάθεσή σας είναι ένα ακτοπλοϊκό ταξίδι. Σίγουρα οι υπέροχες Κυκλάδες είναι το ιδανικό μέρος για μία απόδραση τον Σεπτέμβριο. Μία βόλτα στα στενά σοκάκια της Μυκόνου, ή ένα υπέροχο φαγητό στη Νάουσα της Πάρου δεν μπορούν να αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο. Η μοναδική θέα που προσφέρει η Σαντορίνη, οι υπέροχες παραλίες της Άνδρου, η απόλυτη χαλάρωση στα Κουφονήσια και τα σεληνιακά τοπία της Μήλου αποτελούν κίνητρα για μία ακόμα εξόρμηση.

Βρείτε όλες τις μεγάλες προσφορές ξενοδοχείων για τον Σεπτέμβριο στο Ekdromi.gr!

Οδικές αποδράσεις τον Σεπτέμβριο

Η εποχή φαντάζει ιδανική. Ο καιρός είναι ακόμα καλοκαιρινός, όπως και η διάθεση. Τι καλύτερο λοιπόν από ένα (μικρό ή μεγάλο) ταξίδι οδικώς; Μια απόδραση σε ένα κοντινό ή μακρινό μέρος για μια τελευταία δόση καλοκαιριού. Μία ακόμα εκδρομή στο βουνό ή τη θάλασσα με το αυτοκίνητο ή τη μηχανή. Η ελευθερία άλλωστε που χαρίζει η μετακίνηση με το όχημά μας κάνει την απόδραση αυτή ακόμα πιο εύκολη. Ξεκινάς ό,τι ώρα θες, χωρίς εισιτήρια και δρομολόγια και κάνεις το πλάνο σου όπως εσύ επιθυμείς. Με τις μεγάλες προσφορές ξενοδοχείων που έχει εξασφαλίσει το Ekdromi.gr για Οδικές αποδράσεις τον Σεπτέμβριο, το ταξίδι γίνεται ακόμα πιο εκλυστικό!

Όταν μιλάμε για οδικές αποδράσεις, το μυαλό μας πηγαίνει στην Πελοπόννησο. Και όχι άδικα. Οι επιλογές που προσφέρει, καθώς και οι ομορφιές της είναι αποδεκτές από όλους, χειμώνα – καλοκαίρι. Ποιος άλλωστε θα μπορούσε να αρνηθεί ένα ταξίδι στο Ναύπλιο. Να θαυμάσει την ιστορία και τη γραφικότητα αυτής της υπέροχης πόλης. Ή λίγες ημέρες στην Καλαμάτα, με τις πολλές επιλογές της. Μία απόδραση στα κάστρα της Μάνης ή του Μυστρά ή, τέλος, στην καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς.

Οι ομορφιές όμως δεν βρίσκονται μόνο νότια, κάθε άλλο. Εάν σκοπεύετε να κινηθείτε βόρεια, ο Βόλος και τα μαγικά χωριά του Πηλίου είναι εδώ για να σας χαρίσουν απλόχερα τις ομορφιές τους κάθε εποχή του χρόνου. Λίγο πιο ψηλά, το Λιτόχωρο, ο Πλαταμώνας και η Λεπτοκαρυά, παντρεύουν την επιβλητικότητα του Ολύμπου με το γαλάζιο της θάλασσας.

Και η ήπειρος όμως έχει πολλά και ενδιαφέροντα να μας χαρίσει. Περάστε τις ημέρες σας ανακαλύπτοντας τους θησαυρούς των Ιωαννίνων ή τη φυσική ομορφιά που κρύβουν τα Ζαγοροχώρια! Αν πάλι θέλετε ο χαρακτήρας του ταξιδιού σας να είναι πιο καλοκαιρινός, τότε τα γαλαζοπράσινα Σύβοτα θα σας προσφέρουν τη νότα καλοκαιριού που χρειάζεστε.

Βρείτε τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στα ομορφότερα μέρη της χώρας για οδικές αποδράσεις τον Σεπτέμβριο εδώ!

About Ekdromi.gr