χειμώνας στα ζαγοροχώρια

Ο υπέροχος χειμώνας στα Ζαγοροχώρια

Οι ομορφιές της Ηπείρου είναι γνωστές σε όλους. Πρόκειται για έναν προορισμό μαγευτικό χειμώνα – καλοκαίρι. Ειδικά τώρα, που αρχίζουμε να νιώθουμε περισσότερο το κρύο, οι ορεινοί προορισμοί που μας προσφέρει η Ήπειρος, γίνονται ακόμα πιο προσιτοί. Και φυσικά, όταν μιλάμε για χειμώνα και Ήπειρο, το μυαλό μας πηγαίνει αυτόματα στα πανέμορφα Ζαγοροχώρια! Αυτά τα υπέροχα χωριά που είναι κυριολεκτικά σκαρφαλωμένα στα βουνά της βορειοανατολικής πλευράς των Ιωαννίνων. Ο υπέροχος χειμώνας στα Ζαγοροχώρια λοιπόν μας περιμένει! Είναι εδώ για να μας χαρίσει αξέχαστες στιγμές μέσα στη φυσική ομορφιά και την παραδοσιακή αρχιτεκτονική. Να μας κεράσει εκλεκτές παραδοσιακές γεύσεις και να μας χαλαρώσει δίπλα στο τζάκι. Φύγαμε λοιπόν για Ζαγοροχώρια!

Ο υπέροχος χειμώνας στα Ζαγοροχώρια

Καταπράσινες πλαγιές, σπάνιας ομορφιάς διαδρομές, φαράγγια, αλλά και 46 γραφικά χωριά συνθέτουν το παζλ αυτού του πανέμορφου προορισμού. Το κεντρικό Ζαγόρι, με το φαράγγι του Βίκου κλέβει τα βλέμματα και τις εντυπώσεις, μας κερδίζει με τη φυσική του ομορφιά. Το δυτικό Ζαγόρι μας προσφέρει, εκτός των άλλων, το Μικρό και Μεγάλο Πάπιγκο, ως τα πιο δημοφιλή χωριά του. Αλλά και το ανατολικό Ζαγόρι, που δεν είναι τόσο προβεβλημένο όσο τα άλλα δύο, μας χαρίζει μια ακατέργαστη ομορφιά, μακριά από την μεγάλη τουριστική ανάπτυξη και υποδομή. Όποιο μέρος και να επιλέξει κανείς, το μόνο σίγουρο είναι πως τα Ζαγοροχώρια, έχουν τον τρόπο να κερδίσουν τις εντυπώσεις και να χαρίσουν στους επισκέπτες τους μοναδικές χειμωνιάτικες στιγμές.

Προσφορές Ξενοδοχείων στα Ζαγοροχώρια

Και φυσικά όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το ekdromi.gr δεν θα μπορούσε να μην διαθέτει τις μεγλύτερες προσφορές σε ξενοδοχεία στα Ζαγοροχώρια. Στην Αρίστη Ζαγορίου, το παραδοσιακό ξενοδοχείο Ταξιάρχες μας προσφέρει μοναδική θέα στο φαράγι του Βίκου. Χτισμένο με πέτρα και ξύλο, σύμφωνα με την τοπική αρχιτεκτονική, σας προσφέρει υπηρεσίες φιλοξενίας υψηλού επιπέδου.

Σε ένα υπέροχο χωριό του Ζαγορίου, τα Άνω Πεδινά, συναντούμε το Σπίτι του Ορέστη. Ένα παλιό αρχοντικό που μετατράπηκε σε έναν πανέμορφο ξενώνα. Στο Σπίτι του Ορέστη θα απολαύσετε το μεγαλείο της τοπικής αρχιτεκτονικής της περιοχής ενώ παράλληλα θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε μια σειρά από δραστηριότητες όπως rafting και πεζοπορία.

About Ekdromi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.