Σαββατοκύριακα του Σεπτέμβρη

Σαββατοκύριακα του Σεπτέμβρη

Ο Σεπτέμβριος είναι παραδοσιακά ένας μήνας πολλών ταξιδιωτικών ευκαιριών. Οι διακοπές του Αυγούστου έχουν τελειώσει αλλά η αίσθηση του καλοκαιριού δεν έχει φύγει από μέσα μας. Η έκφραση «κάθε κατεργάρης στον πάγκο του» που μας συνοδεύει από τα παιδικά μας χρόνια, μας προκαλεί για μια ανώμαλη προσγείωση στην καθημερινότητα. Όμως γύρω μας όλα θυμίζουν ακόμα καλοκαίρι. Τι κι αν οι δρόμοι της πόλης έχουν ξαναγεμίσει με κόσμο; Τι κι αν χρησιμοποιούμε ξανά ξυπνητήρι; Τι κι αν η καθημερινότητα έχει μπει πλέον για τα καλά στη ζωή μας και μας και οι φετινές διακοπές είναι μια ακόμα ανάμνηση; Ο ήλιος του Σεπτέμβρη μας επαναφέρει τη διάθεση και το μπλε της θάλασσας μας υπενθυμίζει πως τίποτα δεν έχει τελειώσει. Τα σαββατοκύριακα του Σεπτέμβρη είναι μπροστά μας για να μας  γεμίσουν με ακόμα περισσότερες όμορφες στιγμές.

Σαββατοκύριακα του Σεπτέμβρη, οι ευκαιρίες

Συνυπολογίστε το γεγονός πως σε πολλά ξενοδοχεία οι τιμές έχουν πέσει. Σκεφτείτε επίσης πως έχει μειωθεί και η τουριστική κίνηση στους προορισμούς μετά το τέλος του Αυγούστου οπότε μπορείτε να χαρείτε τις ομορφιές του κάθε προορισμού με ησυχία, μακριά από την πολυκοσμία. Με βάση αυτά, βγαίνει εύκολα το συμπέρασμα πως ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας των ταξιδιωτικών ευκαιριών. Βαλίτσα λοιπόν (ή σακ βουαγιάζ) από την Παρασκευή μαζί μας και είμαστε έτοιμοι να ρουφήξουμε τις τελευταίες σταγόνες του καλοκαιριού!

Οι προτάσεις του ekdromi.gr για Σαββατοκύριακα είναι πολλές και για όλα τα γούστα. Για αυτό θα πρέπει να περιπλανηθεί κανείς αρκετές ώρες για να επιλέξει αυτή που του ταιριάζει περισσότερο. Εμείς σας προτείνουμε τις παρακάτω:

 

Αίγινα

Το λιμάνι της Αίγινας

Το λιμάνι της Αίγινας

Μόλις 45 λεπτά με το δελφίνι από το λιμάνι του Πειραιά, η πανέμορφη Αίγινα αποτελεί ιδανικό προορισμό για εξορμήσεις του Σαββατοκύριακου! Έτοιμη να σας καλωσορίσει με τα υπέροχα φιστίκια Αιγίνης, να σας ξεναγήσει στην ιστορία της, αλλά και να σας δροσίσει με μια βουτιά στις υπέροχές της παραλίες.

 

Ναύπλιο

Το Μπούρτζι στο Ναύπλιο

Το Μπούρτζι στο Ναύπλιο

Ξεκινώντας από την Αθήνα, σε λιγότερο από 2 ώρες μπορείτε να είστε στο Ναύπλιο. Εκεί, αφού μαγευτείτε με τη θέα από το κάστρο του Παλαμιδίου, αφού κάνετε μια βόλτα από το Μπούρτζι και πιείτε τον καφέ σας στην γραφική πλατεία Συντάγματος, το μόνο σίγουρο είναι πως θα νιώσετε τον τόπο να σας κυριεύει, να σας αποπλανά και να σκέφτεστε πότε θα πραγματοποιήσετε μια ακόμα επίσκεψη!

Πήλιο

Το "Μπαλκόνι του Πηλίου" η υπέροχη Μακρυνίτσα.

Το “Μπαλκόνι του Πηλίου” η υπέροχη Μακρυνίτσα.

Εδώ η απόσταση είναι λίγο μεγαλύτερη αφού για να φτάσει κανείς στο Πήλιο θα πρέπει να βρίσκεται στο τιμόνι τουλάχιστον τρισήμισι ώρες. Το θέαμα όμως μόλις ο ταξιδιώτης πατήσει το πόδι του σε οποιοδήποτε από τα χωριά του Πηλίου, θα τον αποζημιώσει και με το παραπάνω! Μακρυνίτσα (το μπαλκόνι του Πηλίου), Τσαγκαράδα, Άγιος Ιωάννης, Πορταριά, ανοίγουν τις πόρτες τους και υπόσχονται Σαββατοκύριακα του Σεπτέμβρη γεμάτα γραφικότητα, όμορφες εικόνες, βουνό και θάλασσα!

Βρείτε τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων μόνο στο ekdromi.gr!

About Ekdromi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.