διακοπές στην τήνο

Διακοπές στην Τήνο

Φέτος το καλοκαίρι, οι κυκλάδες έχουν την τιμητική τους. Άλλωστε αυτή η συστάδα νησιών του Αιγαίου, είναι απο τους πιο δημοφιλείς καλοκαιρινούς ταξιδιωτικούς προορισμούς. Η Τήνος, είναι ένα από τα νησιά των κυκλάδων που έχει πολλές ιδιαιτερότητες. Η φυσική της ομορφιά δένει άψογα με τα πολιτιστικά της χαρακτηριστικά και δημιουργεί έναν τουριστικό προορισμό που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο. Για όσους ακόμα δεν την έχετε εξερευνήσει, ένα καλοκαιρινό ταξίδι για διακοπές στην Τήνο, σίγουρα θα σας αφήσει με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Διακοπές στην Τήνο

Η ομορφιά του νησιού αυτού, δεν εξαντλείται στον ξακουστό Ναό της Παναγίας. Δεν παύει φυσικά να αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του. Η θέα του Ναού που φιλοξενεί τη γνωστή θαυματουργή εικόνα, προκαλεί δέος στον επισκέπτη πριν καν πατήσει το πόδι του στο νησί καθώς αυτός είναι ορατός από τη στιγμή που το πλοίο προσεγγίζει το λιμάνι.

Βγαίνοντας από τη χώρα, οι εκπλήξεις συνεχίζονται και το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο. Στην περιήγησή σας στο νησί της Τήνου δεν θα πρέπει να παραλείψετε να περάσετε από τα πιο γνωστά και όμορφα χωριά της. Πύργος, Υστέρνια, Φαλατάδος, Τριπόταμος και Λουτρά, είναι απλώς μερικά από τα πανέμορφα χωριά της Τήνου. Το χωριό του Πύργου δε, έχει τη δική του ξεχωριστή ιστορία καθώς φημίζεται για τους γλύπτες του. Εκεί μπορείτε να θαυμάσετε αλλά και να αποκτήσετε μαρμάρινα γλυπτά από τους ντόπιους τεχνίτες.

Κάτι που θα σας κάνει εντύπωση στην Τήνο, είναι οι περιστερώνες, καθώς το νησί διαθέτει εκατοντάδες. Θα τους βρείτε σε διάφορα σημεία, σχεδόν σε ολόκληρο το νησί. Στο σύνολό τους είναι τουλάχιστον 600 και διαθέτουν μια ξεχωριστή, ιδιαίτερη αρχιτεκτονική.

Και στο νησί της Τήνου, το ekdromi.gr διαθέτει πολλές και μοναδικές προσφορές σε ξενοδοχεία. Προσφορές που καλύπτουν μια τεράστια γκάμα επιλογών, από luxury 5άστερα μέχρι και πιο μικρά, boutique ξενοδοχεία με ιδιαίτερο χαρακτήρα. Βρείτε όλες τις προσφορές ξενοδοχείων για την Τήνο εδώ, και κλείστε από τώρα το ταξίδι σας.

About Ekdromi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.