Αρχική / Όλα τα Ξενοδοχεία / 5* Metropolis Hotel

Ξενοδοχείο 5* Metropolis Hotel - Ιωάννινα

5* Metropolis Hotel - Ιωάννινα

Δεν υπάρχουν ενεργές προσφορές για το ξενοδοχείο τη δεδομένη στιγμή! Δες άλλα ξενοδοχεία στην ίδια περιοχή

To ξενοδοχείο

5* Metropolis Hotel
Διεύθυνση: Ιωάννινα, Aβέρωφ 33, 454 44
Δες το ξενοδοχείο στο χάρτη

Το ξενοδοχείο έλκει το όνομα του από τη μητέρα πόλη του πολιτισμού, που ήταν και παραμένουν μέχρι σήμερα τα Γιάννενα. Ο Ευθύμιος Λύτσικας, παππούς των σημερινών ιδιοκτητών, μετά από 19ετή επιχειρηματική δράση στην Αμερική (St.Louis, Missouri), επέστρεψε στα Ιωάννινα το 1931, οπότε και ξεκίνησε τις οικοδομικές εργασίες που ολοκληρώθηκαν το 1934. Το ξενοδοχείο άνοιξε τις πόρτες του τον Αύγουστο του 1934 και εντυπωσίασε το τότε ταξιδιωτικό και επιχειρηματικό κοινό, καθώς ήταν το πρώτο με τρεχούμενα νερά και κεντρική θέρμανση, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην πρωτοποριακή ελληνόφωνη και γαλλόφωνη μπροσούρα της εποχής. Θεατής της ιστορίας της πόλης από το 1934, είχε φιλοξενήσει εξέχουσες προσωπικότητες, καθώς είχε επάξια κερδίσει τη φήμη του καλύτερου ξενοδοχείου των Βαλκανίων. Το Νοέμβριο του 2012, οι τρίτης γενιάς ιδιοκτήτες, έδωσαν και πάλι μετά από 78 χρόνια στο κτίριο τον ευρωπαϊκό αέρα που του αρμόζει.

Το νεοκλασικό διατηρητέο κτίριο του ξενοδοχείου, έχοντας διατηρήσει κάθε λεπτομέρεια του εξωτερικού αρχιτεκτονικού του σχεδιασμού, επιφυλάσσει στον επισκέπτη εκπλήξεις στο εσωτερικό του, καθώς δομήθηκε εξ ολοκλήρου από την αρχή με γνώμονα τη διακριτική πολυτέλεια των σύγχρονων boutique hotels. Τα δεκαέξι δωμάτια του 1934 έδωσαν τη θέση τους στα σημερινά εννιά υπερπολυτελή δωμάτια, το καθένα με δικό του ξεχωριστό και πρωτότυπο design.

Στο ισόγειο οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν εδέσματα τοπικής και gourmet κουζίνας στο ζεστό café – bistro του ξενοδοχείου. Η φιλοξενία, οι ανέσεις, η προσέγγιση στο θέμα διακόσμησης και το περιβάλλον του Hotel Metropolis ευελπιστούν να ικανοποιήσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη. Στο lobby του ξενοδοχείου θα αρχίσει γι αυτόν ένα μοναδικό ταξίδι που θα συνεχιστεί στα δωμάτια του Hotel Metropolis…

Αρ. Ειδικού Σήματος ΕΟΤ: 0622K05AA0184501

Παροχές 5* Metropolis Hotel

Παροχές Ξενοδοχείου:

  • Αυτόνομη θέρμανση VRV
  • Δωρεάν Wi-Fi πρόσβαση στο διαδίκτυο
  • Μini bar smeg
  • Δορυφορική τηλεόραση LED
  • Χρηματοκιβώτιο
  • Επαγγελματικό στεγνωτήρα μαλλιών
  • 32″ flatscreen TV, telephone, Wi-Fi
  • Πουπουλένια παπλώματα και μαξιλάρια cocomat
  • Μπουρνούζια και παντόφλες

 

Δεν βρήκες την ημερομηνία που θέλεις;
Πες μας τι ψάχνεις και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να σε βοηθήσουμε.
Δες τι άλλο υπάρχει στην ίδια περιοχή
Βρες ξενοδοχεία με προσφορές σε κοντική απόσταση
Αναζήτησε προσφορές στην ίδια τιμή
Δες και άλλες προσφορές που κυμαίνονται στην ίδια περίπου τιμή