Συχνές ερωτήσεις

Mου αρέσει μια προσφορά. Τι κάνω;

  • Κράτηση με έλεγχο διαθεσιμότητας: Στις προσφορές που έχουνε τηλέφωνο επικοινωνίας για έλεγχο διαθεσιμότητας καλείς στο αναγραφόμενο νούμερο, κάνεις την κράτησή σου και στη συνέχεια αγοράζεις το voucher σου.
  • On line κράτηση: επιλέγεις τα άτομα, τις ημερομηνίες και κάνεις την αγορά σου. Η κράτησή σου έχει γίνει ηλεκτρονικά και δεν απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία.

 

Πότε πρέπει να χρησιμοποιήσω την προσφορά που αγόρασα;

Κάποιες προσφορές έχουν μεγάλη διάρκεια εξαργύρωσης. Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων οι προσφορές μπορούν να χρησιμοποιηθούν από την επόμενη ημέρα της αγοράς τους, εκτός και αν η προσφορά αναφέρει κάτι διαφορετικό.

 

Μπορώ να αγοράσω μια προσφορά για να το χρησιμοποιήσει κάποιος τρίτος (π.χ. φίλος ή συγγενής);

Φυσικά και ναι! Κατά τη διαδικασία αγοράς μιας προσφοράς θα σου ζητηθεί να συμπληρώσεις το όνομα του δικαιούχου του voucher.

 

Μπορώ να αγοράσω 2 ή παραπάνω vouchers της σημερινής προσφοράς;

Οι περισσότερες προσφορές σου δίνουν τη δυνατότητα αγοράς περισσότερων του ενός voucher.

 

Τι είδους κάρτες γίνονται αποδεκτές;

Υποστηρίζονται όλες οι προπληρωμένες και χρεωστικές πιστωτικές κάρτες VISA, MasterCard και American Express ανεξάρτητα εκδότριας τράπεζας (εντός ή εκτός Ελλάδας). Επίσης υποστηρίζονται όλες οι corporate πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες με δυνατότητα ηλεκτρονικών συναλλαγών.

 

Τι άλλο πρέπει να έχω μαζί μου για να εξαργυρώσω την προσφορά μου;

Εφόσον λάβεις μέσω email τις οδηγίες για την εκτύπωση του voucher σου, πρέπει να το εκτυπώσεις και να το έχεις μαζί σου την ημέρα που θα το δώσεις στο ξενοδοχείο. Κατά την άφιξή σου πρέπει απαραίτητα να έχεις μαζί σου την ταυτότητα ή το διαβατήριό σου, ώστε να γίνει η ταυτοποίηση. Επίσης σημαντικό είναι να ενημερώσεις την επιχείρηση πριν την προσέλευσή σου.

 

Θα χρεωθώ αν γίνω μέλος του Ekdromi.gr;

Είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ το να γίνεις μέλος του www.ekdromi.gr

 

Είναι το Ekdromi.gr ασφαλές για να κάνω συναλλαγές μέσω πιστωτικής κάρτας;

Εντελώς. Ο αριθμός της πιστωτικής σου κάρτας μεταδίδεται μέσω SSL κατευθείαν στις τράπεζες και κανένα στοιχείο της κάρτας σου δεν αποθηκεύεται στους servers μας, διασφαλίζοντας απόλυτη προστασία ενάντια στην απάτη πιστωτικών καρτών.

 

Αν δεν έχω ή δεν θέλω να χρησιμοποιήσω πιστωτική κάρτα;

Μπορείς να αγοράσεις την προσφορά και ΧΩΡΙΣ πιστωτική κάρτα! Αν δεν είσαι εξοικειωμένος με τη διαδικασία ή απλά δεν θέλεις να χρησιμοποιήσεις την πιστωτική σου κάρτα online, αλλά δεν θέλεις να χάνεις καμία από τις μεγάλες μας προσφορές, μπορείς να εξοφλήσεις το ποσό με κατάθεση σε κάποιον από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς στις συνεργαζόμενες με εμάς τράπεζες ALPHA BANK, EUROBANK, ΕΘΝΙΚΗ, ΠΕΙΡΑΙΩΣ (αποστέλλοντάς μας τον αριθμό συναλλαγής ή την απόδειξη πληρωμής με fax στο 210 5053724).

 

Αγόρασα μια προσφορά από το Ekdromi.gr, αλλά δεν θέλω να τη χρησιμοποιήσω. Μπορώ να την ακυρώσω;

Από την ημερομηνία αγοράς της και εντός 14 ημερών, μπορείς να την ακυρώσεις και να πάρεις τα χρήματά σου πίσω στο ακέραιο, με μοναδική προϋπόθεση ότι δεν την έχεις εξαργυρώσει, εκτός και εάν ορίζεται από την προσφορά διαφορετικά το θέμα του χρόνου ακύρωσης. Για να ακυρώσεις την προσφορά σου, απλά στείλε μας email στο [email protected] με το τηλέφωνό σου και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

 

Έχω εταιρεία, πώς μπορώ να βάλω μια προσφορά μου στο Ekdromi.gr;

Πανεύκολα! Επικοινώνησε μαζί μας κάνοντας κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.