Αρχική / Όλα τα Ξενοδοχεία / Egilion Hotel

Ξενοδοχείο Egilion Hotel - Εύβοια

To ξενοδοχείο

Egilion Hotel
Διεύθυνση: Νέα Στύρα, Εύβοια 34015
Δες το ξενοδοχείο στο χάρτη

Το ξενοδοχείο Αιγίλιον βρίσκεται στα Ν.Στύρα, στο Νότιο τμήμα της Εύβοιας και σας καλωσορίζει σ’ ένα φιλόξενο και καταγάλανο περιβάλλον. Τα Στύρα, ένα χωριό διχασμένο ανάμεσα σε βουνό και θάλασσα συνδυάζει αυτά τα δύο στοιχεία της φύσης χωρίς κανένα ενδοιασμό καλοπέρασης και ακατάπαυστης περιήγησης κατά τη διάρκεια των διακοπών σας.

Το Αιγίλιον χρονολογείται από τις αρχές του 1967 και ακολουθεί την παράδοση αλλά και το πέρασμα των χρόνων βελτιώνοντας κάθε μέρα όλο και περισσότερο τη φιλοξενία και τις παροχές του. Πήρε το όνομά του από την αιγείλια νήσο που σύμφωνα με την ιστορία, είναι ένα από  τα μεγαλύτερα νησιά του ευβοϊκού κόλπου, τα στουρονήσια. Λειτουργεί και νέα ανανεωμένη πτέρυγα.

Φτάνοντας στο λιμένα της περιοχής, θα γοητευτείτε, αντικρίζοντας το απέναντι από την καταπληκτικά ανεπιτήδευτη παραλία των Νέων Στυρών καθώς απέχει μόλις 10 μέτρα από την θάλασσα και 30 μέτρα από το λιμάνι.

Το προσεγμένο αλλά και φιλικό περιβάλλον, η πανέμορφη θέα, η άψογη  εξυπηρέτηση, το έντονα παραδοσιακό στυλ των δωματίων μας και το πολυποίκιλο μενού του restaurant μας θα σας ενθουσιάσει και θα σας χαρίσει πολύτιμη ξεκούραση από τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας.

 

Αρ. Ειδικού Σήματος ΕΟΤ: 1351Κ012Α0023200

Παροχές Egilion Hotel

Παροχές Ξενοδοχείου:

  • Ρεσεψιόν
  • Κεντρικό χρηματοκιβώτιο
  • Εστιατόριο
  • Ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο
  • Κλιματισμός
  • Τηλεόραση
  • Φαξ, Φωτοαντίγραφα
Δεν βρήκες την ημερομηνία που θέλεις;
Πες μας τι ψάχνεις και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να σε βοηθήσουμε.
Δες τι άλλο υπάρχει στην ίδια περιοχή
Βρες ξενοδοχεία με προσφορές σε κοντική απόσταση
Αναζήτησε προσφορές στην ίδια τιμή
Δες και άλλες προσφορές που κυμαίνονται στην ίδια περίπου τιμή