Αρχική / Όλα τα Ξενοδοχεία / 4* Anamar Zante Hotel

Ξενοδοχείο 4* Anamar Zante Hotel - Ζάκυνθος

Προσφορές για 4* Anamar Zante Hotel

Ημερομηνίες Άτομα/Παιδιά Διανυκτερεύσεις Περιλαμβάνει Τιμή προσφοράς
01/06/2024 έως 30/09/2024 2 άτομα
σε Budget Room Garden View
1 νύχτες Πρωινό -38%€77€48
Ημερομηνίες
01/06/2024 έως 30/09/2024
Άτομα/Παιδιά
2 άτομα
σε Budget Room Garden View
Διανυκτερεύσεις
1 νύχτες
Περιλαμβάνει
Πρωινό
Τιμή προσφοράς
-38%€77€48
Χώρος Στάθμευσης
Bar
Εστιατόριο
Εξωτερική Πισίνα
Διανυκτέρευση ΔΩΡΟ
Υπέροχη Τοποθεσία
Free WiFi
Κοντά στην παραλία
24ωρη reception
Επέτειος
Γενέθλια

To ξενοδοχείο

4* Anamar Zante Hotel
Διεύθυνση: Αργάσι, Ζάκυνθος, 29100
Δες το ξενοδοχείο στο χάρτη

Το 4* Anamar Zante Hotel βρίσκεται στο Αργάσι. Περιβάλλεται από καταπράσινο κήπο με φοίνικες και τριανταφυλλιές και διαθέτει πισίνα με ηλιόλουστη βεράντα και σνακ μπαρ, 100μ. από την αμμώδη παραλία Αργάσι στη Ζάκυνθο. Aπέχει 2,5 χλμ. από τη Χώρα και το λιμάνι της Ζακύνθου και 5 χλμ. από το Διεθνές Αεροδρόμιο Διονύσιος Σολωμός. Το πολυσύχναστο θέρετρο του Λαγανά βρίσκεται σε απόσταση 10 χιλιομέτρων. Στις εγκαταστάσεις υπάρχει δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης.

Το Αργάσι είναι το πιο κοντινό τουριστικό θέρετρο από την πόλη της Ζακύνθου που απέχει μόλις 4 χμ. νοτιοανατολικά αυτής. Είναι ένα πανέμορφο παραθαλάσσιο χωριό που εκτείνεται από τους πρόποδες του λόφου Σκοπού και καταλήγει σε μια ελκυστική αμμώδη παραλία. Αποτελεί μια από τις πιο τουριστικά αναπτυσσόμενες και πολυσύχναστες περιοχές του νησιού. Φημίζεται για την έντονη νυχτερινή της ζωή και για τις φυσικές ομορφιές της. Από το Αργάσι μπορείτε να εξερευνήσετε τον λόφο Σκοπός, κάνοντας έναν περίπατο σε υψόμετρο 758 μέτρων, όπου θα ανταμειφθείτε για την υπέροχη θέα του νησιού, το ορεινό τοπίο και τους αιχμηρούς, απότομους βράχους.

Όπως αναφέρεται, εκεί ζούσε στην αρχαιότητα η θεά Άρτεμις. Επίσης, στην κορυφή του βουνού αυτού βρίσκεται η εκκλησία της Παναγίας της Σκοπιώτισσας πού είναι χτισμένη από το 1624. Ακόμα μπορείτε να θαυμάσετε το μισογκρεμισμένο γεφύρι που καταλήγει στη θάλασσα, την καμάρα στα Βρυσάκια ή την εξοχική κατοικία του πρώτου Έλληνα πρωθυπουργού, του Ιωάννη Καποδίστρια που τώρα λειτουργεί σαν κέντρο διασκέδασης.

Το 4* Anamar Zante Hotel προσφέρει δωμάτια & διαμερίσματα με κλιματισμό και ιδιωτικό μπαλκόνι, με θέα στην πισίνα ή στον κήπο. Τα φωτεινά και ευάερα αυτά δωμάτια και διαμερίσματα, έχουν λιτή διακόσμηση με ξύλινη επίπλωση. Όλες οι μονάδες είναι εξοπλισμένες με ψυγείο, τηλεόραση και τηλέφωνο, ενώ μερικές περιλαμβάνουν επίσης μικρή κουζίνα. Το ιδιωτικό μπάνιο διαθέτει στεγνωτήρα μαλλιών.

Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στις ξαπλώστρες δίπλα στην πισίνα και να απολαύσουν ένα ποτό ή ένα ελαφρύ γεύμα στο σνακ μπαρ της πισίνας. Στις εγκαταστάσεις θα βρείτε τραπέζι μπιλιάρδου και μικρή βιβλιοθήκη. Παρέχονται υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου και δωρεάν Wi-Fi στους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου.

Αριθμός αδείας: 1047832

Παροχές 4* Anamar Zante Hotel

Παροχές:

  • Τηλεόραση
  • Κλιματισμός
  • Ψυγείο
  • Προϊόντα περιποίησης
  • Τηλέφωνο
  • Πισίνα
  • Σνακ μπαρ πισίνας
  • Wi-Fi 
  • Μπαρ
  • Εστιατόριο
  • Δωρεάν χώρος Στάθμευσης
    Δεν βρήκες την ημερομηνία που θέλεις;
    Πες μας τι ψάχνεις και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να σε βοηθήσουμε.
    Δες τι άλλο υπάρχει στην ίδια περιοχή
    Βρες ξενοδοχεία με προσφορές σε κοντική απόσταση
    Αναζήτησε προσφορές στην ίδια τιμή
    Δες και άλλες προσφορές που κυμαίνονται στην ίδια περίπου τιμή