Αρχική / Όλα τα Ξενοδοχεία / 4* Creta Suites Resort

Ξενοδοχείο 4* Creta Suites Resort - Ιεράπετρα

4* Creta Suites Resort - Ιεράπετρα

Δεν υπάρχουν ενεργές προσφορές για το ξενοδοχείο τη δεδομένη στιγμή!

To ξενοδοχείο

4* Creta Suites Resort
Διεύθυνση: Κουτσουνάρι, Ιεράπετρα Κρήτης, 72200
Δες το ξενοδοχείο στο χάρτη

Το 4* Creta Suites Resort βρίσκεται στο γραφικό οικισμό Κουτσουνάρι και είναι αμφιθεατρικά χτισμένο με μαγική πανοραμική θέα στο Λιβυκό πέλαγος. Προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες για διαμονή, στις οικονομικότερες τιμές.

Η ανεπανάληπτη θέα της θάλασσας, τα μαγευτικά ηλιοβασιλέματα και η απόλυτη ησυχία, σε συνδυασμό με το ζεστό οικογενειακό περιβάλλον και την έντονη αίσθηση της κρητικής φιλοξενίας, θα σας παρασύρουν σε ένα μαγικό ταξίδι αισθήσεων κι απολαυστικής χαλάρωσης.

Αποτελείται από 40 διαμερίσματα και studios που μοιάζουν με παραδοσιακό κρητικό χωριό κι έχουν αυτόνομη πρόσβαση μέσα από πλακόστρωτα φροντισμένα δρομάκια, στολισμένα με παρτέρια, ταξιδεύοντάς σας σε άλλες εποχές.

Η φυσική τους θέση στην καταπράσινη βουνοπλαγιά, προσφέρει στους φιλοξενούμενους ειδυλλιακή πανοραμική άποψη του οικισμού Κουτσουνάρι και της θάλασσας, που βρέχει μία από τις μεγαλύτερες παραλίες της Κρήτης και ίσως την ομορφότερη παραλία του Νομού Λασιθίου.

Όλα τα δωμάτια είναι άνετες σουίτες πλήρως εξοπλισμένες, με αρχαιοελληνικά ονόματα κι έχουν εκπληκτικές μεγάλες βεράντες με απολαυστική θέα.

Το Creta Suites παρέχει διαμονή με σύγχρονες ανέσεις, όπως υδρομασάζ, υπέροχη μεγάλη οικολογική πισίνα με θέα στο πέλαγος, παιδική πισίνα, αίθουσα παιχνιδιών και μίνι Club για τους νεότερους φιλοξενούμενους κ.α.

Στο εστιατόριο θα γευτείτε τοπικές κρητικές γνήσιες γεύσεις κι εκλεκτή ελληνική ή διεθνής κουζίνα και θα χορέψετε σε κρητικές βραδιές με παραδοσιακούς χορούς, ενώ το μπαρ μας υπόσχεται ατελείωτες νύχτες διασκέδασης.

Το Κουτσουνάρι της Ιεράπετρας στην Κρήτη θυμίζει σκηνικό από παλιά ελληνική ταινία και θα σας ενθουσιάσει με τα πέτρινα σοκάκια του που είναι γεμάτα από λουλουδένιες μοναδικές μυρωδιές.

Οι περιηγήσεις στις κρυστάλλινες κρητικές παραλίες και τα τοπικά αξιοθέατα, θα προσθέσουν ακόμα μια πινελιά στην ονειρική διαμονή σας στο ξενοδοχείο Creta Suites.

Αρ. Ειδικού Σήματος ΕΟΤ: 

Παροχές 4* Creta Suites Resort

Παροχές Δωματίου:

  • Air-Condition με επιβάρυνση πληρωτέα στο ξενοδοχείο
  • Τηλεόραση

Παροχές Ξενοδοχείου:

  • Εξωτερική πισίνα
  • Παιδική πισίνα
  • Αίθουσα παιχνιδιών
  • Δωρεάν ίντερνετ
  • Μπαρ
  • Παιδική χαρά
  • Εστιατόριο
  • Γυμναστήριο

 

Δεν βρήκες την ημερομηνία που θέλεις;
Πες μας τι ψάχνεις και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να σε βοηθήσουμε.
Δες τι άλλο υπάρχει στην ίδια περιοχή
Βρες ξενοδοχεία με προσφορές σε κοντική απόσταση
Αναζήτησε προσφορές στην ίδια τιμή
Δες και άλλες προσφορές που κυμαίνονται στην ίδια περίπου τιμή