Αρχική / Όλοι οι προορισμοί / Αρχαία Ολυμπία

Διακοπές Αρχαία Ολυμπία | Ekdromi.gr

Η Αρχαία Ολυμπία, ένας ασύγκριτος προορισμός με παγκόσμια ακτινοβολία, φιλοξενεί εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό κάθε χρόνο. Τον αρχαιολογικό χώρο της Ολυμπίας τον διακρίνει η ιστορική σημασία του, καθώς ήταν ο τόπος τέλεσης των Ολυμπιακών Αγώνων κατά την αρχαιότητα, αποτελώντας αναπόσπαστο μέρος της γιορτής των Ολυμπίων.

Αυτός ο αρχαιολογικός χώρος έχει αποκτήσει παγκόσμια αναγνώριση και αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους πολιτιστικούς πόλους του πλανήτη. Τα αρχαία κτίσματα που περιβάλλουν την Αρχαία Ολυμπία προσφέρουν μια μαγευτική εμπειρία στους επισκέπτες, αποτυπώνοντας την αίγλη του αρχαίου πολιτισμού και την πνευματική κληρονομιά της αρχαίας Ελλάδας.

Σήμερα, κοντά στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας, ο σύγχρονος οικισμός φιλοξενεί πλήθος ξενοδοχείων, ταβερνών, εστιατορίων και καφέ που προσφέρουν άνετη και ευχάριστη διαμονή στους επισκέπτες. Επιπλέον, η Αρχαία Ολυμπία μπορεί να αποτελέσει ένα εξαιρετικό ορμητήριο για εκδρομές στα εκπληκτικά θέρετρα της γύρω περιοχής, όπως το Κατάκολο και η Ζαχάρω.

Εάν είστε λάτρης του παρελθόντος και αναζητάτε ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο, η Αρχαία Ολυμπία είναι ένας προορισμός που συναρπάζει και εντυπωσιάζει. Μεταφέρει τους επισκέπτες σε μια εποχή πλούσιας ιστορίας και πολιτισμού, καθώς αποτελεί έναν αναμφισβήτητο σταθμό του αρχαίου κόσμου.

Αρχαία Ολυμπία - Highlights

Αρχαία Ολυμπία - Δημοφιλείς Προσφορές

-40%
3 Ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
2 άτομα + 1 παιδί έως 6 ετών Δίκλινο Δωμάτιο +2 επιλογές
Ημιδιατροφή
έως 30/10/2023
ΔΩΡΟ η Ημιδιατροφή!
-15%
2 Ημέρες (1 Διανυκτέρευση)
2 άτομα + 1 παιδί έως και 5 ετών Κλασικό Δίκλινο + επιλογές
Πρωινό
έως 31/10/2023
Δώρο ένα δείπνο για διαμονή άνω των 2 διανυκτερεύσεων!
ΑΜΕΣΗ Online κράτηση
από €107
* ελάχιστη τιμή περιόδου
2 Ημέρες (1 Διανυκτέρευση)
2 άτομα Δίκλινο Δωμάτιο με θέα βουνό και μπαλκόνι + επιλογές
Πρωινό
έως 20/11/2023
Εκπληκτική Τοποθεσία!
ΑΜΕΣΗ Online κράτηση
από €80
* ελάχιστη τιμή περιόδου