Αρχική / Όλοι οι προορισμοί / Κάρπαθος

Διακοπές Κάρπαθος | Ekdromi.gr

Η Κάρπαθος είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί των Δωδεκανήσων, ένα από τα πιο απομακρυσμένα ελληνικά νησιά, με παρθένα ομορφιά και κρυστάλλινα νερά. Η άγρια ομορφιά που έχει αυτό το νησί αλλά και η καθαρή θάλασσα το κάνουν ιδανικό προορισμό για όσους θέλουν να ησυχάσουν, να ξεκουραστούν και να χαλαρώσουν στις αμέτρητες όμορφες παραλίες που το περιτριγυρίζουν.

Η Κάρπαθος είναι ένα νησί αυθεντικό, γραφικό, πιστό στις παραδόσεις και πολύ φιλόξενο για κάθε ταξιδιώτη. Ειδικά εάν ανεβείτε στα ορεινά χωριά του και μάλιστα στην Όλυμπο τότε θα διαπιστώσετε πως εκεί όλοι ζούνε μέσα από την παράδοση, με τις γυναίκες να φορούν ακόμα παραδοσιακά ρούχα αλλά και τα σπίτια τους να είναι  ένα "ανοικτό μουσείο".

Το νησί είναι ένας λατρεμένος προορισμός για τους λάτρεις της θάλασσας. Έχει παραλίες για όλα τα γούστα. Παραλίες οργανωμένες εύκολα προσβάσιμες αλλά και παραλίες απομακρυσμένες με άγρια ομορφιά και με βράχια για βουτιές. Όλες όμως είναι υπέροχες πεντακάθαρες με κρυστάλλινα νερά που θα σας μαγέψουν και κάποια από αυτές θα γίνει στο τέλος η αγαπημένη σας.

Στην Κάρπαθο μπορείτε να φτάσετε είτε με αεροπλάνο είτε με πλοίο. Όπως όμως και αν ταξιδέψετε να είστε έτοιμοι για να ζήσετε συναρπαστικές διακοπές με κολύμπι σε ωραίες παραλίες, ήσυχα βράδια με την οικογένεια ή την παρέα σας και καλό παραδοσιακό φαγητό.

Κάρπαθος - Highlights

Κάρπαθος - Δημοφιλείς Προσφορές

2 Ημέρες (1 Διανυκτέρευση)
έως 4 άτομα Studio - Sea View + επιλογές
25/04/2024 έως 09/10/2024
Στη Χώρα της Καρπάθου!
ΑΜΕΣΗ Online κράτηση
από €85
* ελάχιστη τιμή περιόδου
2 Ημέρες (1 Διανυκτέρευση)
2 άτομα Studio - Land View + επιλογές
01/05/2024 έως 10/10/2024
Μπροστά σε παραλία!
ΑΜΕΣΗ Online κράτηση
από €70
* ελάχιστη τιμή περιόδου
2 Ημέρες (1 Διανυκτέρευση)
2 άτομα Standard Room with Mountain View + επιλογές
Πρωινό / Ημιδιατροφή / Πλήρης Διατροφή
Μπροστά στην παραλία!
ΑΜΕΣΗ Online κράτηση
Οι κρατήσεις της νέας θερινής περιόδου δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη