Αρχική / Όλοι οι προορισμοί / Κινέτα

Διακοπές Κινέτα | Ekdromi.gr

Σε απόσταση μόλις 55 χιλιομέτρων από την Αθήνα και 14 χιλιομέτρων από τα Μέγαρα, η Κινέτα είναι ένα κρυμμένο στολίδι που βρίσκεται στη μαγευτική σκιά του όρους Γεράνεια. Αυτό το πευκόφυτο παραθεριστικό θέρετρο είναι ένας δημοφιλής προορισμός από τη δεκαετία του 1960, προσελκύοντας όχι μόνο διασημότητες της εποχής αλλά και ταξιδιώτες που αναζητούν μόνιμη κατοικία ή σπίτι διακοπών.

Με την ειδυλλιακή της τοποθεσία και την πληθώρα αξιοθέατων, η Κινέτα κερδίζει δικαίως τη φήμη της ως ένας από τους καλύτερους προορισμούς για διακοπές κοντά στην Αθήνα.

Με την πάροδο των ετών, ο Δήμος Μεγαρέων έχει αναλάβει σημαντικές πρωτοβουλίες για την αναβάθμιση του γενικότερου περιβάλλοντος στην Κινέτα. Αυτά τα έργα έχουν ως αποτέλεσμα έναν αναβαθμισμένο προορισμό, που εδραιώνει περισσότερο την ελκυστικότητά του. Χάρη στην ενσωμάτωση του προαστιακού σιδηροδρόμου, η Κινέτα συνδέεται πλέον άνετα με τις γειτονικές περιοχές, καθιστώντας την εύκολα προσβάσιμη για επισκέπτες από μακριά.

Είτε λαχταράτε μια γαλήνια απόδραση στην παραλία είτε μια ευκαιρία να εξερευνήσετε τους θησαυρούς της Δυτικής Αττικής, η Κινέτα σας καλεί με το γραφικό πευκόφυτο περιβάλλον της, τις μεγάλες παραλίες και τη ζεστή φιλοξενία της. Ξεκινήστε ένα ταξίδι σε αυτόν τον ειδυλλιακό παράδεισο και δημιουργήστε αξέχαστες αναμνήσεις μέσα στη διαχρονική γοητεία του.

Κινέτα - Highlights

Κινέτα - Δημοφιλείς Προσφορές

-30%
Hot Offer!
3 Ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
2 άτομα + 2 παιδιά έως 12 ετών Δίκλινο Δωμάτιο +1 επιλογές
All Inclusive
Πάσχα (03/05/2024 έως 07/05/2024) +Άλλη επιλογή ημερομηνιών
Παραδοσιακό Λαμπριάτικο γλέντι με ψήσιμο οβελία!
2 παιδιά Δωρεάν!