Αρχική / Όλοι οι προορισμοί / Λαγονήσι

Διακοπές Λαγονήσι | Ekdromi.gr

To Λαγονήσι βρίσκεται στην ανατολική πλευρά της Αττικής και ως περιοχή είναι γνωστή κυρίως για τις παραλίες της, τις εξοχικές της κατοικίες αλλά και τις τουριστικές της εγκαταστάσεις. Ωστόσο καθώς βρίσκεται κοντά στην Αθήνα και ακόμα πιο κοντά στη θάλασσα, τα τελευταία χρόνια πολλοί το επιλέγουν και για τη μόνιμη κατοικία τους.

Η ανατολική πλευρά του Σαρωνικού κόλπου, στον οποίο "βλέπει" το Λαγονήσι, και η ομώνυμη χερσόνησος, περιλαμβάνει ουσιαστικά όλη την Αθηναϊκή Ριβιέρα ξεκινώντας από τη Βούλα, τη Βουλιαγμένη, τη Βάρκιζα, την Αγία Μαρίνα και το Λαγονήσι και φτάνει έως τα Λεγρενά. Ενδιάμεσα υπάρχουν οι περιοχές Σαρωνίδα, Ανάβυσσος, Παλαιά Φώκαια, Θυμάρι και Χάρακας. Αυτό σημαίνει ότι έχετε μια μεγάλη λωρίδα προαστιακών θέρετρων να πιείτε το ποτό ή το ουζάκι σας και να φάτε τα μεζεδάκια σας χωρίς φυσικά να λείπουν από τον χάρτη και τα εστιατόρια γαστρονομικού ενδιαφέροντος.

Στο Λαγονήσι και στην γύρω περιοχή θα βρείτε επίσης και μερικά πολύ ενδιαφέροντα αρχαιολογικά και πολιτιστικά αξιοθέατα, όπως ο Ναός του Ποσειδώνα και ο Αρχαιολογικός Χώρος του Σουνίου.

Γενικά, το Λαγονήσι προσφέρει μια ήσυχη ατμόσφαιρα με πανοραμική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος, καθιστώντας το ως έναν από τους πιο δημοφιλής προορισμό για εκείνους που αναζητούν να βρίσκονται στο κέντρο της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Λαγονήσι - Highlights

Λαγονήσι - Δημοφιλείς Προσφορές

4 Ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
έως 4 άτομα Stefano's Villa Lagonisi + επιλογές
έως 31/10/2024
Ιδιωτική Πισίνα!
ΑΜΕΣΗ Online κράτηση
από €930
€310 / διανυκτέρευση
2 Ημέρες (1 Διανυκτέρευση)
2 άτομα Deluxe Beachfront Bungalow + επιλογές
Πρωινό
Μπροστά στην Παραλία!
ΑΜΕΣΗ Online κράτηση
Οι κρατήσεις της νέας θερινής περιόδου δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη