Αρχική / Όλοι οι προορισμοί / Ναύπλιο

Διακοπές Ναύπλιο | Ekdromi.gr

Το Ναύπλιο είναι ένας προορισμός ιδανικός για όλες τις εποχές του χρόνου. Σίγουρα αν ρωτούσαμε 100 ανθρώπους πότε τους αρέσει περισσότερο να επισκέπτονται το Ναύπλιο, οι απαντήσεις που θα λάβουμε θα είναι διαφορετικές. Άλλωστε δεν είναι καθόλου τυχαίο πως η ομορφιά της υπέροχης πόλης του Ναυπλίου ταιριάζει με όλες τις εποχές του χρόνου. Η κλασική και διαχρονική ομορφιά του Ναυπλίου, οι ιστορία του που εμφανίζεται μέσα από κάθε στενό του, αλλά και οι χαλαρωτικές βόλτες που μπορεί να κάνει κάποιος στην υπέροχη Ακροναυπλία, το καθιστούν ως έναν από τους ομορφότερους και πιο ενδιαφέροντες προορισμούς της χώρας με πολλούς και φανατικούς θαυμαστές.

Το Ναύπλιο ή Ανάπλι αποτελεί την πρωτεύουσα του νομού Αργολίδας, αλλά και το κυριότερο λιμάνι της ανατολικής Πελοποννήσου. Αναμφίβολα είναι μία από τις πιο γραφικές πόλεις της χώρας και υπήρξε πρωτεύουσα της ελλάδας κατά την περίοδο 1828 – 1833. Το ιστορικό κέντρο του Ναυπλίου έχει χαρακτηριστεί παραδοσιακός οικισμός.

Το Ναύπλιο είναι ένας παραδοσιακός προορισμός, ο οποίος όμως δεν παύει να εξελίσσεται και να ανανεώνεται. Μια βόλτα στην πλατεία Συντάγματος θα σας πείσει και θα σας δώσει και την πρώτη γεύση συτού του όμορφου συμπλεγματος παράδοσης και ανανέωσης. Εκεί θα έχετε την ευκαιρία χαλαρώσετε και να απολαύσετε το ποτό ή τον καφέ σας σε κάποιο από τα bar και cafe που θα βρείτε. Αν προτιμάτε κάτι πιο ρομαντικό, η Ακροναυπλιά είναι αυτή που σας ταιριάζει. Τέλς, η παλιά πόλη θα σας ενθουσιάσει με τα ιστορικά της κτίρια. Με λίγα λόγια, το Ναύπλιο έχει να προσφέρει κάτι σε όλους.

Αν πάλι σας αρέσει να γνωρίζετε την ιστορία, τότε σίγουρα το Κάστρο του Παλαμιδίου θα κλέψει τις εντυπώσεις σας. Δεν είναι μόνο τα 999 σκαλιά που θα κληθείτε να ανεβείτε, είναι και η μοναδική θέα που απλόχερα σας χαρίζει όσο πλησιάζετε την κορυφή του όπου το Ναύπλιο απλώνεται μπροστά σας. Εκεί, σας περιμένει επίσης και η πασίγνωστη, φυλακή του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη.

Σε κάθε περίπτωση οι λόγοι που το Ναύπλιο είναι όμορφο χειμώνα – καλοκαίρι είναι σίγουρα πολλοί. Κρατά τη ζεστασιά μιας όμορφης πόλης το χειμώνα, αλλά μας προσφέρει και τη θάλασσα το καλοκαίρι. Αν μη τι άλλο ένας συνδυασμός που σπάνια βρίσκει κανείς.

Ναύπλιο - Highlights

Ναύπλιο - Δημοφιλείς Προσφορές

2 Ημέρες (1 Διανυκτέρευση)
2 άτομα + 1 παιδί έως και 6 ετών Classic Room (No. 1) + επιλογές
Πρωινό
έως 30/06/2024
Στο κέντρο της παλιάς πόλης του Ναυπλίου!
ΑΜΕΣΗ Online κράτηση
από €80
* ελάχιστη τιμή περιόδου
2 Ημέρες (1 Διανυκτέρευση)
2 άτομα Standard Double Room + επιλογές
Πρωινό
έως 31/12/2024
Θαυμάσια τοποθεσία!
ΑΜΕΣΗ Online κράτηση
από €78
* ελάχιστη τιμή περιόδου