Αρχική / Όλοι οι προορισμοί / Νέα Μάκρη

Διακοπές Νέα Μάκρη | Ekdromi.gr

Γνωστή σε όλους, ακόμα περισσότερο στους κατοίκους της Αττικής για τους οποίους αποτελεί ιδανικό προορισμό Σαββατοκύριακου, η Νέα Μάκρη είναι μια όμορφη παραθαλάσσια πόλη της βορειοανατολικής Αττικής. Αποτελεί ιδανικό προορισμό για όσους θέλουν να ξεφύγουν από τους ρυθμούς της πόλης και να απολαύσουν μια πιο χαλαρή ατμόσφαιρα χωρίς να απομακρυνθούν ιδιαίτερα. Συνδυάζοντας άψογα την κοντινή απόσταση από την Αθήνα με όμορφες παραλίες και χαλαρωτικές στιγμές κοντά στη θάλασσα, η Νέα Μάκρη είναι ιδανική για μίνι αποδράσεις. 

Η Νέα Μάκρη είναι η μεγαλύτερη πόλη του Δήμου Μαραθώνα, βρίσκεται σε κεντρική θέση εντός του Δήμου και σε αυτήν διαμένουν περίπου 20.000 μόνιμοι κατοίκοι, οι οποίοι τους καλοκαιρινούς μήνες αυξάνονται σημαντικά. Η πόλη της Νέας Μάκρης έχει γνωρίσει μεγάλη ανάπτυξη από την ίδρυσή της το 1924, με την άφιξη των πρώτων προσφύγων από τη Μικρά Ασία, και συνεχίζει να εξελίσσεται μέχρι σήμερα.

Κάθε χρόνο, η Νέα Μάκρη προσελκύει έναν σημαντικό αριθμό επισκεπτών, κυρίως από την Αθήνα, με το υπέροχο πευκοδάσος του Σχοινιά, τον πλούσιο ιστορικό περίγυρο του Μαραθώνα και τις εκπληκτικές παραλίες της να αποτελούν τους κύριους λόγους για τις επισκέψεις αυτές.

Νέα Μάκρη - Highlights

Νέα Μάκρη - Δημοφιλείς Προσφορές

-30%
Best Seller!
2 Ημέρες (1 Διανυκτέρευση)
2 άτομα + 1 παιδί έως 11 ετών Double / Twin Room Garden View [ Main Building ] + επιλογές
All Inclusive
έως 14/10/2023
Μπροστά στην Παραλία!
ΑΜΕΣΗ Online κράτηση
από €105
* ελάχιστη τιμή περιόδου
-10%
2 Ημέρες (1 Διανυκτέρευση)
2 άτομα Double Room + επιλογές
Πρωινό
έως 30/11/2023
Μπροστά στην παραλία!
ΑΜΕΣΗ Online κράτηση
από €92
* ελάχιστη τιμή περιόδου
2 Ημέρες (1 Διανυκτέρευση)
2 άτομα Economy Double Room + επιλογές
Χωρίς πρωινό / Πρωινό
έως 31/12/2023
Υπέροχη Τοποθεσία!
ΑΜΕΣΗ Online κράτηση
από €71
* ελάχιστη τιμή περιόδου