Αρχική / Όλοι οι προορισμοί / Βραχάτι Κορινθίας

Διακοπές Βραχάτι Κορινθίας | Ekdromi.gr

Το Βραχάτι είναι μια όμορφη παραλιακή πόλη στην Κορινθία. Αυτός ο γοητευτικός προορισμός είναι ιδανικός για αποδράσεις του Σαββατοκύριακου και απευθύνεται κυρίως σε ταξιδιώτες που θέλουν να ζήσουν χαλαρωτικές στιγμές στην παραλία, αλλά και να γνωρίσουν από κοντά τις (πολλές) ομορφιές του νομού Κορινθίας.

Η ονομασία "Βραχάτι" προέρχεται από το όνομα του Τούρκου αγά της περιοχής. Κάθε χρόνο στις 26 Ιουλίου διοργανώνεται πανηγύρι προς τιμήν της Αγίας Παρασκευής, πολιούχου του Βραχατίου, γεγονός που συγκεντρώνει πολύ κόσμο. Η ιερά μονή της Αγίας Παρασκευής βρίσκεται στον κεντρικό δρόμο στο Βραχάτι και δεν είναι ο μόνος Ιερός Ναός της περιοχής καθώς υπάρχουν και αυτοί του Αγίου Δημητρίου και του Ευαγγελισμού.

Η μικρή αυτή παραθαλάσσια κωμόπολη βρίσκεται σε απόσταση 12χλμ. από την Κόρινθο και είναι από τους πιο δημοφιλείς κοντινούς τουριστικούς προορισμούς. Στο Βραχάτι θα βρείτε πολλές παραθεριστικές κατοικίες. Μόνιμα διαμένουν περίπου 350 κάτοικοι οι οποίοι ασχολούνται κυρίως με τη γεωργία και τον τουρισμό. Το Βραχάτι είναι κτισμένο σε μια περιοχή με πολύ πράσινο, ενώ η μεγάλη παραλία του έχει βραβευτεί με γαλάζια σημαία και σε πολλά σημεία της είναι οργανωμένη και προσφέρει πολλές ανέσεις.

Βραχάτι Κορινθίας - Highlights

Βραχάτι Κορινθίας - Δημοφιλείς Προσφορές

-25%
2 Ημέρες (1 Διανυκτέρευση)
4 άτομα Απόλλων - Standard Διαμέρισμα + επιλογές
έως 31/12/2024
Επιλέξτε 3 διανυκτερεύσεις και πληρώστε μόνο τις 2!
ΑΜΕΣΗ Online κράτηση
από €117
* ελάχιστη τιμή περιόδου
-25%
2 Ημέρες (1 Διανυκτέρευση)
έως 6 άτομα Casa + επιλογές
έως 31/12/2024
Επιλέξτε 3 διανυκτερεύσεις και πληρώστε μόνο τις 2!
ΑΜΕΣΗ Online κράτηση
από €135
* ελάχιστη τιμή περιόδου