Αρχική / Όλα τα Ξενοδοχεία / ΛΑΘΟΣ

Ξενοδοχείο Fava Eco Suites - Σαντορίνη

Fava Eco Suites - Σαντορίνη

Δεν υπάρχουν ενεργές προσφορές για το ξενοδοχείο τη δεδομένη στιγμή! Δες άλλα ξενοδοχεία στην ίδια περιοχή

To ξενοδοχείο

Fava Eco Suites
Διεύθυνση: Φοινικιά, Οία, Σαντορίνη, 84702
Δες το ξενοδοχείο στο χάρτη

Τo Fava Eco Suites στεγάζεται σε ένα υπέροχο συγκρότημα παραδοσιακών καπετανόσπιτων στα μέσα του 19ου αιώνα, που βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο του παραδοσιακού οικισμού Φοινικιά της Σαντορίνης. Οι αρχιτέκτονες μηχανικοί και ιδιοκτήτες του ακινήτου το ανακατασκεύασαν από το 1980 με αγάπη και φροντίδα και το μετέτρεψαν σε ένα σύνολο ευρύχωρων και σύγχρονων - αλλά με σεβασμό στην αρχική παραδοσιακή μορφή τους - σύνολο βιοκλιματικών κατοικιών.

Σήμερα τα κτίρια προσφέρουν τη φιλοξενία τους σε πλήρως επιπλωμένα αυτόνομα διαμερίσματα, που μπορούν να λειτουργήσουν αυτόνομα ή και σε ομάδα, αποπνέοντας την αίσθηση του οικείου έχοντας εναρμονιστεί με τις σύγχρονες ανέσεις και υπηρεσίες, ευρισκόμενα στην καρδιά του πιο γραφικού και παρθένου από την τουριστική ανάπτυξη οικισμού του νησιού, σε απόσταση αναπνοής από τη μαγευτική Οία και μακριά από την πολυκοσμία και το θόρυβο.

Διαθέτουν υπέροχη θέα προς όλο τον οικισμό, το φημισμένο ηλιοβασίλεμα του νησιού και το Αιγαίο πέλαγος με την Ίο, τη Σίκινο και τη Φολέγανδρο στον ορίζοντα. Κατά την ανακατασκευή εφαρμόσθηκαν βιοκλιματικές μέθοδοι δόμησης και αποκατάστασης, όπως επίσης τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν είναι πλήρως οικολογικά με χαμηλή ενσωματωμένη ενέργεια.

Οι κατοικίες διαθέτουν προσωπικό καθ' όλη τη διάρκεια την ημέρας, που θα σας εξυπηρετήσει σε οτιδήποτε χρειαστείτε. Στόχος είναι να σας κάνουμε να νιώσετε τη Fava, σπίτι σας και τη Σαντορίνη, το νησί σας.

Αρ. Ειδικού Σήματος ΕΟΤ: 1167K91000992901

Παροχές Fava Eco Suites

Παροχές Ξενοδοχείου

  • 24ωρη ρεσεψιόν
  • Bell-Boy Service
  • Θυρωρός
  • Υπηρεσίες δωματίου
  • Θυρίδα ασφαλείας
  • Wi-Fi 
  • Φύλαξη παιδιών(κατόπιν αιτήματος)
  • Δορυφορική τηλεόραση
Δεν βρήκες την ημερομηνία που θέλεις;
Πες μας τι ψάχνεις και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να σε βοηθήσουμε.
Δες τι άλλο υπάρχει στην ίδια περιοχή
Βρες ξενοδοχεία με προσφορές σε κοντική απόσταση
Αναζήτησε προσφορές στην ίδια τιμή
Δες και άλλες προσφορές που κυμαίνονται στην ίδια περίπου τιμή