Αρχική / Όλοι οι προορισμοί / Αλισσός Αχαΐας

Διακοπές Αλισσός Αχαΐας | Ekdromi.gr

Ο νομός Αχαΐας είναι γνωστός για τις όμορφες παραλίες του Πατραϊκού κόλπου αλλά και για τα φυσικά του τοπία που μαγεύουν κάθε επισκέπτη. Ανάμεσα στα χωριά της περιοχής του Δήμου Κάτω Αχαΐας βρίσκεται και ο Αλισσός που συνδυάζει βουνό και θάλασσα γιατί αποτελείται από τα χωριά Αλισσό, Κάτω Αλισσό που πνίγονται μέσα σε έναν κάμπο γεμάτο με ελαιόδεντρα και την Παραλία Αλισσού που τα σπίτια της φτάνουν έως τη θάλασσα.

Ο Αλισσός Αχαΐας απέχει από την Πάτρα 20,8 χλμ. και θα πάτε μέσω του δρόμου ΕΟ Πάτρας – Πύργου. Είναι ένας παραθεριστικός οικισμός που δέχεται επισκέπτες από όλη την Ελλάδα για να κάνουν τις διακοπές τους αλλά και επισκέπτες από κοντινές πόλεις ακόμα και για να κάνουν το μπάνιο τους. Είναι σίγουρο ποιος όποιος βρεθεί στην ακτή Αλισσού που συνδυάζει πεντακάθαρα νερά και καταπράσινη φύση θα φύγει με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Οι παραλίες της περιοχής αυτής απλώνονται σε μήκος τεσσάρων χιλιομέτρων, ανάμεσα σε αυτές και η παραλία Αλισσού, έχουν πλατιές αμμουδιές, καθαρή θάλασσα και φημίζονται για το φρέσκο ψάρι που σερβίρουν οι ψαροταβέρνες, για τα παραθαλάσσια ταβερνάκια και βέβαια για τα ξενοδοχεία που υπόσχονται στους επισκέπτες την καλύτερη διαμονή.

Αλισσός Αχαΐας - Highlights

Αλισσός Αχαΐας - Δημοφιλείς Προσφορές

-40%
6 Ημέρες (5 Διανυκτερεύσεις)
2 άτομα + 2 παιδιά έως 15 ετών Σκηνή Bell Tent
Επιπλέον 2 Διανυκτερεύσεις ΔΩΡΟ!