Αρχική / Όλοι οι προορισμοί / Κοκκώνι Κορινθίας

Διακοπές Κοκκώνι Κορινθίας | Ekdromi.gr

Το Κοκκώνι είναι ένα υπέροχο παραθαλάσσιο χωριό, ανάμεσα στην Κόρινθο και στο Κιάτο. Μαζί με το Βραχάτι, που βρίσκεται ακριβώς δίπλα του, αποτελούν γνωστούς και δημοφιλείς προορισμούς για διακοπές ή και μικρές εξορμήσεις κοντά στην Αθήνα.

Ένα από τα σημαντικά πλεονεκτήματα που έχει το Κοκκώνι και το κάνουν τόσο δημοφιλές είναι πως βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην θάλασσα. Παράλληλα, η απόστασή του από την Αθήνα είναι μόλις 90 χιλιόμετρα. Δεν είναι καθόλου τυχαία λοιπόν ένας αγαπημένος προορισμός για όσους θέλουν να φύγουν για λίγες ώρες από τον θόρυβο της πόλης και να απολαύσουν χαλαρές στιγμές δίπλα στο κύμα.

Ειδικότερα τα Σαββατοκύριακα του καλοκαιριού, η παραλία στο Κοκκώνι συγκεντρώνει μεγάλο αριθμό από εκδρομείς που θέλουν να απολαύσουν τη μεγάλη του αμμουδιά και να ζήσουν όλες τις χαρές που προσφέρει αυτό το μικρό αλλά υπέροχο χωριό.

Παράλληλα, λόγω της κοντινής του απόστασης με πολλά αξιόλογα μέρη, το Κοκκώνι είναι το ιδανικό μέρος για να ξεκινήσετε μικρές, μονοήμερες αποδράσεις σε μέρη με μεγάλο ενδιαφέρον.

Κοκκώνι Κορινθίας - Highlights

Κοκκώνι Κορινθίας - Δημοφιλείς Προσφορές