Ξενοδοχείο 4* Akrotiri Beach Hotel - Κέρκυρα

4* Akrotiri Beach Hotel - Κέρκυρα

Το ξενοδοχείο 4* Akrotiri Beach βρίσκεται στη βορειοδυτική ακτή της Κέρκυρας, στο θέρετρο της Παλαιοκαστρίτσας. Πρόκειται για προστατευμένη περιοχή, γνωστή για το μαγευτικό τοπίο και τα κρυστάλλινα νερά της. Το ξενοδοχείο είναι χτισμένο πάνω σε χερσόνησο. Το ιδανικό αυτό σκηνικό προσφέρει στους επισκέπτες το προνόμιο να μπορούν να απολαύσουν την εκπληκτική θέα από όλα τα δωμάτια και τους κοινόχρηστους χώρους. Στη δυτική πλευρά βρίσκεται η παραλία της Αγίας Τριάδας. Πρόκειται για μια οργανωμένη δημόσια παραλία. Υπάρχουν ομπρέλες και ξαπλώστρες προς ενοικίαση. Οι πελάτες μας έχουν άμεση πρόσβαση Περισσότερα για το ξενοδοχείο
Δεν υπάρχουν ενεργές προσφορές για το ξενοδοχείο τη δεδομένη στιγμή! Δες άλλα ξενοδοχεία στην ίδια περιοχή
Free WiFi
Οικογενειακά Δωμάτια
24ωρη reception
Χώρος Στάθμευσης

Παροχές ξενοδοχείου

Παροχές Ξενοδοχείου

 • 24ωρη ρεσεψιόν
 • Υπηρεσία δωματίου
 • Καθημερινή υπηρεσία καθαριότητας
 • Χρηματοκιβώτιο
 • Μπαρ εστιατόριο
 • Χώρος στάθμευσης
 • Ενοικίαση αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας
 • Σνακ μπαρ
 • Πινγκ πονγκ
 • Θαλάσσια σπορ
 • Πισίνα με παιδικό τμήμα

To ξενοδοχείο

4* Akrotiri Beach Hotel
Διεύθυνση: Παλαιοκαστρίτσα, Κέρκυρα, 49100
Δες το ξενοδοχείο στο χάρτη

Το ξενοδοχείο 4* Akrotiri Beach βρίσκεται στη βορειοδυτική ακτή της Κέρκυρας, στο θέρετρο της Παλαιοκαστρίτσας. Πρόκειται για προστατευμένη περιοχή, γνωστή για το μαγευτικό τοπίο και τα κρυστάλλινα νερά της.

Το ξενοδοχείο είναι χτισμένο πάνω σε χερσόνησο. Το ιδανικό αυτό σκηνικό προσφέρει στους επισκέπτες το προνόμιο να μπορούν να απολαύσουν την εκπληκτική θέα από όλα τα δωμάτια και τους κοινόχρηστους χώρους.

Στη δυτική πλευρά βρίσκεται η παραλία της Αγίας Τριάδας. Πρόκειται για μια οργανωμένη δημόσια παραλία. Υπάρχουν ομπρέλες και ξαπλώστρες προς ενοικίαση. Οι πελάτες μας έχουν άμεση πρόσβαση στη παραλία μέσω του ανελκυστήρα και αφού κατέβουν λίγα σκαλοπάτια.

Στην ανατολική πλευρά, ένα σύνολο από μικρές πλατφόρμες πάνω στα βράχια δημιουργεί τη «βραχώδη παραλία». Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου είναι οι μόνοι οι οποίοι έχουν πρόσβαση σε αυτό το σημείο, μέσω του ανελκυστήρα και αφού κατέβουν λίγα σκαλοπάτια. Προτιμάται από τους πιο τολμηρούς κολυμβητές, αφού στο τμήμα αυτό το νερό είναι βαθύτερο. 

Ο συνδυασμός της μοναδικής τοποθεσίας, της χαλαρωτικής ατμόσφαιρας και μιας φιλικής και εξατομικευμένης εξυπηρέτησης εξασφαλίζει στους επισκέπτες ευχάριστες διακοπές στην Κέρκυρα.

Αρ. Ειδικού Σήματος ΕΟΤ: 0829K014A0062800

 

Δεν βρήκες την ημερομηνία που θέλεις;
Πες μας τι ψάχνεις και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να σε βοηθήσουμε.
Δες τι άλλο υπάρχει στην ίδια περιοχή
Βρες ξενοδοχεία με προσφορές σε κοντική απόσταση
Αναζήτησε προσφορές στην ίδια τιμή
Δες και άλλες προσφορές που κυμαίνονται στην ίδια περίπου τιμή