Αρχική / Όλα τα Ξενοδοχεία / 4* Faros Resort Hotel

Ξενοδοχείο 4* Faros Resort Hotel - Σύρος

4* Faros Resort Hotel - Σύρος

Δεν υπάρχουν ενεργές προσφορές για το ξενοδοχείο τη δεδομένη στιγμή!

Αν χρειάζεστε βοήθεια καλέστε μας στο 210 5053003 για να σας εξυπηρετήσουμε.

Δες άλλα ξενοδοχεία στην ίδια περιοχή

To ξενοδοχείο

4* Faros Resort Hotel
Διεύθυνση: Αζόλιμνος, Σύρος, 84100
Δες το ξενοδοχείο στο χάρτη

Το 4* Faros Resort Hotel είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο αναγνωρισμένα ξενοδοχεία στη Σύρο και τις Κυκλάδες. Βρίσκεται κοντά στο κέντρο της Ερμούπολης και δίπλα στην φημισμένη αμμουδιά της Αζολίμνου, με τις ταβέρνες & cafe. Χτισμένο σε τεράστια καταπράσινη  ιδιωτική έκταση πάνω στην θάλασσα με ιδιωτικό φυσικό κόλπο & φανταστική θέα στο Αιγαίο, μοναδικές πισίνες και απόλυτη ησυχία. Επιλέγεται στα ξενοδοχεία στη Σύρο για ειδυλλιακές ερωτικές εξορμήσεις, γαμήλιες δεξιώσεις, οικογενειακές διακοπές & πετυχημένα συνέδρια. 

Η Σύρος είναι η απόλυτη αρχόντισσα των Κυκλάδων και το 4* Faros Resort Hotel σας υπόσχεται ονειρικές διακοπές, με τις υπηρεσίες και παροχές που διαθέτει για τους επισκέπτες του. Η πισίνα και το bar του ξενοδοχείου θα καλύψουν την κάθε ανάγκη και επιθυμία σας κατά τη διάρκεια των διακοπών. Απολαύστε το μπάνιο σας στην κρυστάλλινη πισίνα, κάντε ηλιοθεραπεία στον υπέροχα διαρρυθμισμένο περιβάλλοντα χώρο, φροντίστε τη φυσική σας κατάσταση στο γυμναστήριο, χαλαρώστε με ένα υδρομασάζ στην εξωτερική μικρή πισίνα για να νιώσετε απίστευτη ευεξία.

Είτε επιλέξετε να παραμείνετε δραστήριοι κατά τη διάρκεια των διακοπών σας στη Σύρο, είτε προτιμήσετε να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε, το 4* Faros Resort Hotel σας προσφέρει όλες τις εναλλακτικές. Αποτελεί το τέλειο οικογενειακό καταφύγιο, για εσάς και τα παιδιά σας, με ατέλειωτες επιλογές διασκέδασης, εκδρομές και δραστηριότητες. Το ξενοδοχείο επίσης προσφέρει υπηρεσίες babysitting, κατόπιν συνεννοήσεως, πρόσβαση στο internet και δυνατότητα ενοικίασης αυτοκινήτου.

Το 4* Faros Resort Hotel είναι ένα διαμάντι αρχιτεκτονικής αισθητικής, που ενσωματώνεται πλήρως στο φυσικό περιβάλλον και ξεχωρίζει με την ανυπέρβλητη γοητεία, τις παροχές και τις υπηρεσίες του, αλλά και με την πραγματική προσοχή στη λεπτομέρεια. Η φιλοξενία αποκτά νέες διαστάσεις και οι διακοπές γίνονται αξέχαστες. Η Σύρος αποτελεί διαχρονική αξία κατά τους καλοκαιρινούς, καυτούς μήνες, για εκείνους που ξέρουν να επιλέγουν το καλύτερο.

Αρ. Ειδικού Σήματος ΕΟΤ: 1144Κ014Α0305700

Παροχές 4* Faros Resort Hotel

Παροχές Ξενοδοχείου

  • 2 Πισίνες
  • Ιδιωτική παραλία
  • Μπαρ
  • Κλιματισμός
  • Καθημερινή υπηρεσία καθαριότητας
  • Δωρεάν Wi-Fi διατίθεται στους κοινόχρηστους χώρους
  • Δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης
  • Χώρος για πικ-νικ
  • Δωμάτια / εγκαταστάσεις για ΑμεΑ

Δες τι άλλο υπάρχει στην ίδια περιοχή

Βρες ξενοδοχεία με προσφορές σε κοντινή απόσταση

Αναζήτησε προσφορές στην ίδια τιμή

Δες και άλλες προσφορές που κυμαίνονται στην ίδια περίπου τιμή
Δεν βρήκες την ημερομηνία που θέλεις;
Πες μας τι ψάχνεις και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να σε βοηθήσουμε.