Αρχική / Όλοι οι προορισμοί / Καμένα Βούρλα

Διακοπές Καμένα Βούρλα | Ekdromi.gr

Τα Καμένα Βούρλα είναι ένας προορισμός που στο μυαλό και τη συνείδηση των περισσοτέρων από εμάς είναι συνδεδεμένος με τα ιαματικά λουτρά. Πρόκειται για μια από τις πιο γνωστές λουτροπόλεις της Ελλάδας, καθώς στα Καμένα Βούρλα θα βρείτε τις γνωστές θεραπευτικές πηγές που κάθε χρόνο προσελκύουν χιλιάδες επισκεπτών. Η γεωγραφική θέση που βρίσκονται ανέκαθεν αποτελούσε ένα πλεονέκτημα για τον εκάστοτε επισκέπτη. Μόλις 175 χιλιόμετρα από Αθήνα, ακριβώς πάνω στην Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, τα Καμένα Βούρλα είναι εύκολα προσβάσιμα σχεδόν από παντού.

Στα Καμένα Βούρλα μπορεί κανείς να φτάσει, ειδικά αν ξεκινά από την Αττική, πολύ γρήγορα. για τον λόγο αυτό θεωρούνται ένας ιδανικός προορισμός για μικρές αποδράσεις του Σαββατοκύριακου, για όσους θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα πραγματικά όμορφο μέρος που συνδυάζει αρμονικά το γαλάζιο της θάλασσας και το πράσινο του βουνού.

Για όσους αρέσκονται να επισκέπτονται προορισμούς που έχουν άρτια τουριστική οργάνωση, τα Καμένα Βούρλα αποτελούν αναμφισβήτητα μια περιοχή που μπορεί απλόχερα να χαρίσει μοναδικές στιγμές οικογενειακής ή και προσωπικής χαλάρωσης. 

Καμένα Βούρλα - Highlights

Καμένα Βούρλα - Δημοφιλείς Προσφορές

-25%
Best Seller!
2 Ημέρες (1 Διανυκτέρευση)
2 άτομα Twin Mountain View + επιλογές
Πλήρης Διατροφή
Απόκριες (15/03/2024 έως 18/03/2024) +Άλλες 2 επιλογές ημερομηνιών
ΔΩΡΟ η Πλήρης Διατροφή!
ΑΜΕΣΗ Online κράτηση
από €136
* ελάχιστη τιμή περιόδου