Αρχική / Όλοι οι προορισμοί / Πάρος

Διακοπές Πάρος | Ekdromi.gr

Καλωσήλθατε στην Πάρο, σε ένα από τα μεγαλύτερα νησιά των κυκλάδων και έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στο Αιγαίο για όλες της ηλικίες. Αυτή η πανέμορφη γωνιά των κυκλάδων φημίζεται για τις εκπληκτικές παραλίες της, τα πανέμορφα χωριά της, τις πολλές και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες που προσφέρει αλλά και την έντονη νυχτερινή της ζωή.

Η Πάρος είναι ένας προορισμός που ταιριάζει σε κάθε στυλ και είδος διακοπών. Εδώ, η πλούσια φυσική ομορφιά συνδυάζεται άψογα με την ιστορία και τις ανέσεις. Αν και πρόκειται για ένα νσηί που είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στις νεότερες ηλικίες, δεν ήταν, ούτε είναι, αδιάφορο προς τους μεγαλύτερους, αυτούς δηλαδή που αναζητούν ποιοτικές διακοπές και χαλάρωση. Στο νησί της Πάρου θα βρει εύκολα κανείς όλων των ειδών τις υπηρεσίες καθώς και καταστήματα.

Η Πάρος προσφέρει ένα "πακέτο" εμπειριών που χωράει τα πάντα. Από πανέμορφες παραλίες που προσφέρουν όλες τις ανέσεις στους επισκέπτες, υπέροχα εστιατόρια με μεσογειακές γεύσεις και όχι μόνο, μοναδικά καταλύματα για κάθε τσέπη αλλά και εξαιρετικά ιστορικά και θρησκευτικά μνημεία. Και όλα αυτά κάτω από την κυκλαδίτικη γραφικότητα που υπάρχει παντού στο νησί.

Πάρος - Highlights

Πάρος - Δημοφιλείς Προσφορές

-30%
2 Ημέρες (1 Διανυκτέρευση)
2 άτομα Classic Bungalow + επιλογές
Ημιδιατροφή
έως 25/09/2023
ΔΩΡΟ η ημιδιατροφή!
ΑΜΕΣΗ Online κράτηση
από €65
* ελάχιστη τιμή περιόδου
2 Ημέρες (1 Διανυκτέρευση)
2 άτομα Double garden/side sea view + επιλογές
Πρωινό
έως 30/09/2023
Κοντά στην παραλία!
ΑΜΕΣΗ Online κράτηση
από €130
* ελάχιστη τιμή περιόδου
2 Ημέρες (1 Διανυκτέρευση)
2 άτομα + 1 παιδί έως 3 ετών Standard Studio + επιλογές
έως 28/12/2023
Κοντά σε παραλία!
ΑΜΕΣΗ Online κράτηση
από €55
* ελάχιστη τιμή περιόδου