Αρχική / Όλα τα Ξενοδοχεία / Tsikelis Hotel Meteora

Ξενοδοχείο Tsikelis Hotel Meteora - Μετέωρα

Tsikelis Hotel Meteora - Μετέωρα

Δεν υπάρχουν ενεργές προσφορές για το ξενοδοχείο τη δεδομένη στιγμή!

Αν χρειάζεστε βοήθεια καλέστε μας στο 210 5053003 για να σας εξυπηρετήσουμε.

Δες άλλα ξενοδοχεία στην ίδια περιοχή

To ξενοδοχείο

Tsikelis Hotel Meteora
Διεύθυνση: Καστράκι,Καλαμπάκα, 422 00
Δες το ξενοδοχείο στο χάρτη

Στο σταυροδρόμι του Ελληνικού πολιτισμού και της Ορθοδοξίας δια μέσου των αιώνων βρίσκεται η Καλαμπάκα. Σιωπηλοί και μεγαλόπρεποι οι πέτρινοι γίγαντες των Μετεώρων με το περήφανο και επιβλητικό τους παράστημα διακόπτουν τη μονοτονία του απέραντου Θεσσαλικού κάμπου προκαλώντας στον επισκέπτη δέος και θαυμασμό.

Η θέση του Tsikeli Hotel προσφέρει στον επισκέπτη καταπληκτική θέα στο βράχο των Μετεώρων. Στο παραδοσιακό χωριό Καστράκι, η μεγάλη ταράτσα με κήπο του ξενοδοχείου είναι το ιδανικό μέρος για τους επισκέπτες, που μπορούν να ξεκουραστούν και να απολαύσουν τη δύση του ηλίου μετά από μια μέρα περιηγήσεων.

Το Tsikeli Hotel είναι φιλικό για τα παιδιά επίσης, με τη ζεστή και οικεία ατμόσφαιρά του. Καθώς διευθύνεται από οικογένεια, το ξενοδοχείο παρέχει μια προσωπική φροντίδα που θα κάνει τις διακοπές σας αξέχαστες.

Τα δωμάτια του ξενοδοχείου είναι προσεγμένα μέχρι και με την τελευταία λεπτομέρεια και προσφέρουν όλες τις ανέσεις για να κάνουν την διαμονή σας ευχάριστη. Έχουν καταπληκτική θέα στο βουνό και στο κήπο. Διαθέτουν Internet Wi-Fi, κλιματισμό, μπάνιο, μπαλκόνι και τηλεόραση.

Κοντά στο ξενοδοχείο οι επισκέπτες θα βρουν πολλά μονοπάτια για να κάνουν πεζοπορίες ενώ υπάρχει δυνατότητα ενοικίασης αυτοκινήτου γα να μπορέσετε να επισκεφθείτε τα μοναστήρια, τα γύρω βουνά και την πόλη της Καλαμπάκας.

Αξίζει να δείτε:

Τα 24 μοναστήρια των Μετεώρων που σώζονται, όπου μπορείτε να επισκεφτείτε έξι από αυτά: το Μεγάλο Μετέωρο, το Βαρλαάμ, την Αγία Τριάδα, τον Άγιο Στέφανο, το Ρουσάνο και τον Αγίο Νικόλαο Αναπαυσά.
Την παλιά πόλη της Καλαμπάκας, Σωποτού, που έχει αναπλαστεί πρόσφατα και να περιπλανηθείτε στα στενά της.
Τον παλιό οικισμό στο Καστράκι (Κούκος Μαχαλάς) που χαρακτηρίζεται από πετρόχτιστα σπίτια και προσφέρεται για όμορφους περιπάτους.
Τη μοναδική στην Ελλάδα Σχολή Ξυλογλυπτικής και το Χαλκουργείο Στεφανίδη, ένα παραδοσιακό χαλκουργείο με σπάνια χειροποίητα χάλκινα είδη.
Στο Καστράκι εκκλησίες κτισμένες κυρίως την εποχή της Τουρκοκρατίας, όπως ο Ι.Ν. της Θεοτόκου με το μοναδικό μαρμάρινο άμβωνα στο κέντρο του, ο Ι.Ν. Αγ.Νικολάου και ο Ι.Ν. Αγ.Αθανασίου.

Αρ. Ειδικού Σήματος ΕΟΤ: 0727K011A0153900

Παροχές Tsikelis Hotel Meteora

Παροχές δωματίου:

  • Internet WiFi
  • Αυτόνομο μπαλκόνι
  • Θέα
  • Θέρμανση
  • Κλιματισμός
  • Πιστολάκι μαλλιών
  • Τηλεόραση

Παροχές ξενοδοχείου:

  • Σαλόνι με τζάκι
  • Parking
  • Κήπο

Δες τι άλλο υπάρχει στην ίδια περιοχή

Βρες ξενοδοχεία με προσφορές σε κοντινή απόσταση

Αναζήτησε προσφορές στην ίδια τιμή

Δες και άλλες προσφορές που κυμαίνονται στην ίδια περίπου τιμή
Δεν βρήκες την ημερομηνία που θέλεις;
Πες μας τι ψάχνεις και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να σε βοηθήσουμε.