Αρχική / Όλα τα Ξενοδοχεία / Ilion Traditional Hotel

Ξενοδοχείο Ilion Traditional Hotel - Ναύπλιο

Ilion Traditional Hotel - Ναύπλιο

Δεν υπάρχουν ενεργές προσφορές για το ξενοδοχείο τη δεδομένη στιγμή! Δες άλλα ξενοδοχεία στην ίδια περιοχή

To ξενοδοχείο

Ilion Traditional Hotel
Διεύθυνση: Ευθυμιοπούλου 4 & Καποδιστρίου 6, Ναύπλιο, 211 00
Δες το ξενοδοχείο στο χάρτη

Το ξενοδοχείο Ilion σας προσφέρει την ευκαιρία να ζήσετε μια θαυμάσια διαμονή ζώντας στον περασμένο αιώνα.

Στο Ναύπλιο μπορεί να βρεί κανείς πολλά ξενοδοχεία, αλλά αυτό που πραγματικά ξεχωρίζει ανάμεσα στα ξενοδοχεία στο Ναύπλιο είναι το Ilion Traditional Hotel. Σε κοντινή απόσταση απο τους φημισμένους αρχαιολογικούς χώρους και μέσα σε ένα υπέροχο φυσικό περιβάλλον.

Πόσες φορές σας δίνετε η ευκαιρία να φιλοξενηθείτε σε ένα επιβλητικό κτήριο που χτίσθηκε μερικούς αιώνες πριν; Το Ilion Traditional Hotel αποτελεί μοναδική τέτοια περίπτωση. Κατασκευάσθηκε το 1620 και αποτέλεσε κατοικία για πολλά σημαντικά πρόσωπα της πόλης.

Εξωτερικά διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά από τα αρχοντικά της τότε εποχής καταλαμβάνοντας μια προνομιούχα θέση στο κέντρο της πόλης του παλιού Ναυπλίου.

Ναύπλιο

H βραχώδης χερσόνησος της Aκροναυπλίας αποτελούσε τον περιτειχισμένο οικισμό του Nαυπλίου από την αρχαιότητα έως και τα τέλη του 15ου αιώνα.

Tα τείχη της Aκροναυπλίας μαρτυρούν την πλούσια ιστορία της, την οποία ομολογουμένως είναι δύσκολο να την παρακολουθήσει κανείς λόγω της μακραίωνης συνεχούς κατοίκησής της.

Μαθήματα ιστορίας και πολιτισμού μέσα σε μόλις 2 ημέρες στην πρώτη πρωτεύουσα του ελληνικού κράτους

Από τους πιο φημισμένους τουριστικούς προορισμούς της χώρας, το Ναύπλιο έχει να επιδείξει πλούσια ιστορία και σημαντικά αξιοθέατα. Με την άνοιξη να αποτελεί και τη δυνατότερη εποχή για να το επισκεφτεί κάποιος, μην διστάσετε να πάρετε την πρωτοβουλία και να βρεθείτε στην πανέμορφη πόλη της Αργολίδας το διήμερο που έρχεται.

Σημεία αναφοράς του Ναυπλίου, εκτός από την πανέμορφη Παλιά Πόλη με τη χαρακτηριστική, ενετική αρχιτεκτονική, τα δύο κάστρα της, το περίφημο Παλαμήδι και η Ακροναυπλία. Σήμα κατατεθέν της αργολικής πρωτεύουσας είναι το πολυφωτογραφημένο Μπούρτζι, που δεσπόζει εν μέσω της θάλασσας και είναι ορατό από οποιοδήποτε σημείο της πόλης.

Μπορείτε να επισκεφτείτε την κεντρική Πλατεία Συντάγματος με το Αρχαιολογικό Μουσείο και το Βουλευτικό, την πολυσύχναστη Βασιλέως Κωνσταντίνου, η οποία είναι γνωστή και ως «Μεγάλος Δρόμος», το ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, την πύλη της Ξηράς, το Πολεμικό Μουσείο, το πρώτο φαρμακείο της Ελλάδας στην Πλατεία Τριών Ναυάρχων και την Πλατεία Φιλελλήνων.

Φυσικά, μια βόλτα με τα χαρακτηριστικά τρενάκια, μόνο απολαυστική μπορεί να χαρακτηριστεί ενώ αν προτιμήσετε τις άμαξες, σας περιμένουν άκρως ρομαντικές στιγμές. Μην παραλείψετε να περπατήσετε κατά μήκος της παραλιακής περαντζάδας και να απολαύσετε την ειδυλλιακή θέα στο Μπούρτζι και τον Αργολικό κόλπο που απλώνεται μπροστά σας.

Όσοι από εσάς το επιλέξετε για τις καλοκαιρινές αποδράσεις ή τις διακοπές σας, πρέπει να γνωρίζετε πως ανάμεσα στις διασημότερες παραλίες του συγκαταλέγονται η Αρβανιτιά, ο Καραθώνας, το Τολό και η ακτή της Αρχαίας Ασίνης. Κατά τη διάρκεια της παραμονής σας στο Ναύπλιο μπορείτε να γευτείτε τοπικές λιχουδιές με βασικό συστατικό το κρέας ή το ψάρι, όσο και ποιοτικά μαγειρευτά φαγητά σε κάποια από τις ταβέρνες και τα εστιατόριά του. Σε ό,τι αφορά τη νυχτερινή διασκέδασή σας, η αργολική πόλη ικανοποιεί και με το παραπάνω τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας.

Παρακάτω ακολουθεί ένας πλήρης οδηγός, με αξιοθέατα και δραστηριότητες που δεν πρέπει να χάσετε, όπως και προτάσεις για διαμονή, φαγητό και διασκέδαση.

 

Αρ. Ειδικού Σήματος ΕΟΤ: 1245K113K0041400

Παροχές Ilion Traditional Hotel

Παροχές Δωματίου:

  • Θέρμανση
  • Κλιματιστικό
  • Διπλό κρεβάτι
  • Τηλεόραση
  • Mini bar
  • Wi-Fi
  • Χρηματοκιβώτιο

Παροχές Ξενοδοχείου

  • Wi-fi
  • Δωμάτια για μη καπνιστές
  • Χώρος φύλαξης αποσκευών
  • Υπηρεσία σιδερώματος
  • Υπηρεσία Δωματίου
  • Πλυντήριο
  • Φαξ/Φωτοτυπικό
Δεν βρήκες την ημερομηνία που θέλεις;
Πες μας τι ψάχνεις και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να σε βοηθήσουμε.
Δες τι άλλο υπάρχει στην ίδια περιοχή
Βρες ξενοδοχεία με προσφορές σε κοντική απόσταση
Αναζήτησε προσφορές στην ίδια τιμή
Δες και άλλες προσφορές που κυμαίνονται στην ίδια περίπου τιμή