Αρχική / Όλοι οι προορισμοί / Βραυρώνα

Διακοπές Βραυρώνα | Ekdromi.gr

Η Βραυρώνα αποτελεί σήμερα ένα παραθαλάσσιο μικρό οικισμό στον κολπίσκο της Βραυρώνας με ελάχιστους μόνιμους κατοίκους που προσπαθεί να ευχαριστήσει τους τουρίστες και τους επισκέπτες κατά την ημερήσια εκδρομή τους ή το ταξίδι τους με ταβέρνες και καταστήματα. Ωστόσο, η Βραυρώνα ως περιοχή έχει πλούσια ιστορία καθώς κατά το παρελθόν αποτελούσε μία από τις αρχαίες πόλεις τhς Αττικής που αργότερα ενώθηκαν και αποτέλεσαν την Αττική όπως την ξέρουμε σήμερα. To όνομά της μάλιστα το έχει πάρει από έναν από τους τοπικούς ήρωες, τον Βραύρωνα.

Βρίσκεται στον κολπίσκο της Βραυρώνας με το νησάκι της Βραώνας να βρίσκεται απέναντι από τον Ναυτικό Όμιλο Βραυρώνας και την παραλία της περιοχής.

Η περιοχή της Βραυρώνας διασχίζεται από τον ποταμό Ερασίνο δημιουργώντας τον πιο σημαντικό υγροβιότοπο της Αττικής. Το γεγονός αυτό έχει κάνει την Βραυρώνα πόλο έλξης για τους λάτρεις της φύσης και του bird watching. Όμως δεν είναι μόνο αυτό που προσελκύει τους επισκέπτες. Η Βραυρώνα βρίσκεται μόλις μία ώρα από την Αθήνα, είναι κοντά στο αεροδρόμιο και έχει εύκολη πρόσβαση. Για τους αρχαιολάτρεις, ο Ναός της Αρτέμιδος είναι ένας από τους πιο καλοδιατηρημένους αρχαιολογικούς χώρους και αξίζει να τον συνδυάσετε είτε με το μπάνιο είτε με τη βόλτα σας. Συνδυάστε την εκδρομή σας με μια βόλτα στο Πόρτο Ράφτη ή στη Νέα Μάκρη.

Βραυρώνα - Highlights

Βραυρώνα - Δημοφιλείς Προσφορές

-35%
Hot Offer!
Νο1 στην περιοχή
3 Ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
2 άτομα + 1 παιδί έως 12 ετών Executive Bungalow Sea View +2 επιλογές
All Inclusive
έως 04/08/2024 και 25/08/2024 έως 10/09/2024 +Άλλη επιλογή ημερομηνιών
Μπροστά στη παραλία!
Επιπλέον Κέρδος έως 20% σε Go For More πόντους!

Συχνές Ερωτήσεις