Αρχική / Όλοι οι προορισμοί / Σαντορίνη / Προσφορές / 4* Mill Houses Elegant Suites

4* Mill Houses Elegant Suites Φηροστεφάνι, Σαντορίνη

2 Ημέρες (1 Διανυκτέρευση)
2 άτομα Στούντιο με Θέα Καλντέρα
Χωρίς πρωινό / Πρωινό
Μοναδική Θέα!
ΑΜΕΣΗ Online κράτηση
Οι κρατήσεις της νέας θερινής περιόδου δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη
WiFi
Bar
Εστιατόριο
Θέα στη Θάλασσα
Δωμάτια για μη καπνίζοντες
Οικογενειακά δωμάτια
Υπέροχη Τοποθεσία
Δημόσιος Χώρος Στάθμευσης
Δωρεάν Ομπρέλες και Ξαπλώστρες στην Πισίνα
24ωρη reception
Επέτειος
Γενέθλια

Online κράτηση

Ξεκινήστε την αναζήτηση σας από εδώ

Χρειάζεστε βοήθεια;

Στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο κάνεις on line την κράτησή σου. Επίλεξε πόσα άτομα είστε, καθώς και ημερομηνία check in και check out και προχώρα στην κράτησή σου. Εάν χρειαστείς βοήθεια μη διστάσεις να μας καλέσεις στο 210 3008860.

Παροχές Ξενοδοχείου

  • 24ωρη ρεσεψιόν
  • Θυρωρός
  • Υπηρεσία δωματίου
  • Φαξ & Φωτοτυπικό μηχάνημα
  • Πισίνα
  • Υπηρεσίες πλυσίματος & σιδερώματος
  • Ομπρέλες & Ξαπλώστρες
  • Χώρος αποσκευών
  • Χώρος στάθμευσης
  • Υπηρεσίες ομορφιάς
  • Ενοικίαση αυτοκινήτων & μοτοσυκλετών
  • Μασάζ στο δωμάτιο (κατόπιν αιτήματος)
  • Mylos Bar Restaurant
  • Δωμάτια για μη καπνίζοντες
  • Δωρεάν Wi-Fi

Ξενοδοχείο - 4* Mill Houses Elegant Suites

Διεύθυνση: Φηροστεφάνι, Σανορίνη, 84700

Στο Φηροστεφάνι, το βραβευμένο, παραδοσιακό, κατάλευκο Mill Houses, φωλιασμένο σε μια από τις ομορφότερες τοποθεσίες της καλντέρας με ανεμπόδιστη θέα στο ηφαίστειο και τη θάλασσα, προσφέρει καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους δωμάτια απαράμιλλης αισθητικής και διακόσμησης, σχεδιασμένα με σεβασμό στη Σαντορινιά παράδοση.

Λαξευμένα στο βράχο με θολωτά ταβάνια, ασβεστωμένους τοίχους και χτισμένα με το παραδοσιακό Σαντορινιό στυλ, τα υπέροχα Στούντιο και Σουίτες του Mill Houses, καλωσορίζουν τον επισκέπτη σε ένα ξεχωριστό παράδειγμα κομψής απλότητας Κυκλαδίτικου πολιτισμού, αλλά παράλληλα διαθέτουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις, όπως πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ψυγείο, κλιματισμό, δορυφορική και συνδρομητική τηλεόραση επίπεδης οθόνης, ασύρματο δωρεάν Internet, βάση σύνδεσης για iPod & iPhone, τηλέφωνο, χρηματοκιβώτιο και πάρα πολλά άλλα.

Σκεπτόμενοι και σεβόμενοι την άνεση και τη χαλάρωση των εκλεκτών πελατών, όλοι οι τύποι καταλυμάτων είναι εξοπλισμένοι με ειδικά ανατομικά στρώματα και ανω-στρώματα Cocomat™ καθώς και πουπουλένια μαξιλάρια. Συγκεκριμένοι τύποι δωματίων διαθέτουν ιδιωτικό μπαλκόνι με δυνατότητα πλήρους απομόνωσης από το υπόλοιπο ξενοδοχείο, καθώς επίσης, κάποιες σουίτες διαθέτουν ιδιωτικό εξωτερικό, πλήρως θερμαινόμενο Jacuzzi. Είτε απολαμβάνοντας ένα ποτήρι σαμπάνιας στο θεαματικό ηλιοβασίλεμα, είτε χαλαρώνοντας με ένα θεραπευτικό μασάζ, το σίγουρο είναι ότι θα αναζωογονηθούν οι αισθήσεις σας και θα ηρεμήσει το πνεύμα, ζώντας στιγμές απόλυτης χαλάρωσης!

Ο χώρος της πισίνας προσφέρει τη δυνατότητα χαλάρωσης και ηλιοθεραπείας ενώ το μπαρ της πισίνας σε συνεργασία με το Mylos Café Lounge Bar, παρέχει ένα πλήρες μενού που περιλαμβάνει από χορταστικά γεύματα μέχρι υπέροχα δροσιστικά κοκτέιλ, από τις 8 το πρωί έως τις 10 το βράδυ. Το πλούσιο a la carte πρωινό σερβίρεται χωρίς χρονικούς περιορισμούς, κατ’ επιλογήν των πελατών στο δωμάτιο, στο μπαλκόνι, δίπλα στην πισίνα ή σε οποιονδήποτε άλλο κοινόχρηστο χώρο επιθυμούν. Παρέχεται επίσης η δυνατότητα οργάνωσης ιδιωτικού ρομαντικού δείπνου υπό το φως των κεριών και συνοδεία εκλεκτών εδεσμάτων και οίνων, όλα διαλεγμένα με μεράκι και σεβασμό στην τοπική παράδοση.

Για όσους επιθυμούν να ενώσουν τις ζωές τους με τα δεσμά του γάμου, με το απέραντο γαλάζιο και το Κυκλαδίτικο λευκό να δημιουργεί ένα μοναδικό φόντο σε αυτήν την ξεχωριστή στιγμή της ζωής τους, προσφέρει ειδικά σχεδιασμένα πακέτα με πλήθος παροχών και υπηρεσιών σχεδιασμένων να ξεπεράσουν τις προσδοκίες σας και κάνουν το γάμο σας παραμυθένιο!

Το πρόσχαρο και πάντα διακριτικό προσωπικό του ξενοδοχείου βρίσκεται στη διάθεση των πελατών του όλο το 24ωρο και σε συνεργασία με το Γραφείο Υποδοχής, παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Σε συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες παροχής υπηρεσιών στο νησί, προσφέρει τη δυνατότητα στους πελάτες να περάσουν αξέχαστες διακοπές!

Σε απόσταση μόλις 700 μέτρων από το κέντρο των Φηρών, το Mill Houses Studios & Suites αποτελεί την ιδανικότερη τοποθεσία για τις διακοπές σας. Βρίσκεται μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από τα Φηρά, 10 λεπτά οδικώς από το αεροδρόμιο και 15 λεπτά από το λιμάνι. Καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, προσφέρει σε όλους τους πελάτες μεταφορά από και προς το λιμάνι ή το αεροδρόμιο (κατοπιν αιτήματος, με χρέωση), οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Για όσους επιθυμούν να ενοικιάσουν κάποιο αυτοκίνητο ή μηχανάκι, σε απόσταση 5 λεπτών από το ξενοδοχείο βρίσκονται 3 ξεχωριστοί δημόσιοι δωρεάν χώροι στάθμευσης.

Αρ. Ειδικού Σήματος ΕΟΤ: 1144K124K0749101

Δεν βρήκες την ημερομηνία που θέλεις;
Πες μας τι ψάχνεις και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να σε βοηθήσουμε.
Δες τι άλλο υπάρχει στην ίδια περιοχή
Βρες ξενοδοχεία με προσφορές σε κοντική απόσταση
Αναζήτησε προσφορές στην ίδια τιμή
Δες και άλλες προσφορές που κυμαίνονται στην ίδια περίπου τιμή