Αρχική / Όλα τα Ξενοδοχεία / Paloma Blanca Hotel

Ξενοδοχείο Paloma Blanca Hotel - Κέρκυρα

Paloma Blanca Hotel - Κέρκυρα

Δεν υπάρχουν ενεργές προσφορές για το ξενοδοχείο τη δεδομένη στιγμή! Δες άλλα ξενοδοχεία στην ίδια περιοχή

To ξενοδοχείο

Paloma Blanca Hotel
Διεύθυνση: Δασιά, Κέρκυρα, 49083
Δες το ξενοδοχείο στο χάρτη

Το ξενοδοχείο Paloma Blanca λειτουργεί από το 1979 με προδιαγραφές Ε.Ο.Τ. και ανακαινίστηκε το 2001 και το 2007. Διαθέτει πισίνα 25 Χ 8 μέτρα και μια παιδική 8 Χ 8 μέτρα. Στον πίσω χώρο του ξενοδοχείου υπάρχει γήπεδο τένις που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για 5 Χ 5 ποδόσφαιρο.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην καρδιά μιας κατάφυτης έκτασης, μόλις 650 μέτρα από την όμορφη οργανωμένη παραλία της Δασιάς. Πολύ κοντά βρίσκεται και το Castello (Καστέλο) Bibelli, όπου στεγάζεται και η Εθνική Πινακοθήκη (η δεύτερη στην Ελλάδα), που είναι δωρεά Ράλλη. Στη συλλογή της περιλαμβάνει πίνακες Μόραλη, Γκίκα και πολλών άλλων. Αν είστε λάτρεις των ζώων και της πεζοπορίας σε μικρή απόσταση βρίσκεται κέντρο ιππασίας όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε μαθήματα και μικρά μονοπάτια με στενούς δρόμους για να εξερευνήσετε το πλούσιο φυσικό τοπίο που διαθέτει η περιοχή μας είτε με τα πόδια είτε με ποδήλατο που μπορείτε να ενοικιάσετε μέσω του ξενοδοχείου μας.

Αν η επιθυμία σας είναι να συνδυάσετε ήσυχη διαμονή με διασκέδαση το Paloma Blanca είναι must για αυτό που ζητάτε.

Το Paloma Blanca διαθέτει 39 ευρύχωρα δωμάτια, από τα οποία τα 4 είναι μονόκλινα και τα υπόλοιπα δίκλινα και τρίκλινα. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν: Ατομικό μπάνιο, τηλέφωνο, τηλεόραση, κεντρική θέρμανση, ψυγείο και κλιματισμό. Το πρωινό περιλαμβάνεται στην τιμή δωματίου και σερβίρεται σε μπουφέ continental.

Στο εστιατόριο του ξενοδοχείου μας, θα απολαύσετε ελληνική παραδοσιακή κουζίνα. Ο Μάγειρας μας έχει τον τίτλο του Chef Patron και αυτό για όποιον ξέρει είναι αρκετό για να πειστεί για την ποιότητα του φαγητού. Το μενού είναι εβδομαδιαίο και περιλαμβάνει πρώτο πιάτο, κυρίως πιάτο, επιδόρπιο και σαλάτα εποχής μπουφέ. Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε μαρινάτη χοιρινή μπριζόλα με σάλτσα ροδάκινο ή δυόσμο, παστιτσάδα ή ψάρι πανέ με dressing πορτοκαλιού και γαλλική πατατοσαλάτα, το σπιτικό μουσακά μας, την πίτα του βοσκού μας, πατάτες φούρνου με μέλι και μουστάρδα, καλοκαιρινό μπριάμι, σοφρίτο κ.α.

Στο bar της πισίνας μπορείτε εκτός από το μπάνιο σας να απολαύσετε τον φραπέ σας και τα αναψυκτικά της αρεσκείας σας και να χαλαρώσετε κάτω από τα φοινικόδεντρα μας.

Αρ. Ειδικού Σήματος ΕΟΤ: 0829Κ013Α0056700

Παροχές Paloma Blanca Hotel

Παροχές δωματίων:

  • Κλιματισμός
  • Τηλεόραση
  • Ψυγειάκι
  • Μπανιέρα
  • Πιστολάκι για τα μαλλιά

Παροχές Ξενοδοχείου:

  • Δωρεάν Parking
  • Δωρεάν Wi Fi
  • Επιτρέπονται τα κατοικίδια
Δεν βρήκες την ημερομηνία που θέλεις;
Πες μας τι ψάχνεις και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να σε βοηθήσουμε.
Δες τι άλλο υπάρχει στην ίδια περιοχή
Βρες ξενοδοχεία με προσφορές σε κοντική απόσταση
Αναζήτησε προσφορές στην ίδια τιμή
Δες και άλλες προσφορές που κυμαίνονται στην ίδια περίπου τιμή