Αρχική / Όλα τα Ξενοδοχεία / Evilion Traditional Mansion

Ξενοδοχείο Evilion Traditional Mansion - Πήλιο

Evilion Traditional Mansion - Πήλιο

Δεν υπάρχουν ενεργές προσφορές για το ξενοδοχείο τη δεδομένη στιγμή! Δες άλλα ξενοδοχεία στην ίδια περιοχή

To ξενοδοχείο

Evilion Traditional Mansion
Διεύθυνση: Μακρινίτσα, Πήλιο, 37011
Δες το ξενοδοχείο στο χάρτη

Το Παραδοσιακό Ξενοδοχείο στο Πήλιο Ευήλιον που το όνομά του είναι η σημασία του, είναι ένα καλαίσθητο παραδοσιακό κτίσμα του 19ου αι. Χτισμένο το 1856 χρησίμευε αρχικά ως κατοικία ενώ η αναπαλαίωση και η μετατροπή του σε ξενώνα έγινε σύμφωνα με την Πηλιορείτικη αρχιτεκτονική του τόπου, διατηρώντας ταυτόχρονα το παραδοσιακό πηλιορείτικο στυλ με τους πέτρινους τοίχους 70 cm, τα ξύλινα πατώματα και οροφές τα παραδοσιακά ξύλινα παράθυρα, τα σκαλιστά έπιπλα και την προσεγμένη διακόσμηση.

Το Παραδοσιακό Ξενοδοχείο στο Πήλιο Ευήλιον βρίσκεται στο κέντρο της γραφικής Μακρινίτσας και διαθέτει τέσσερα δίκλινα δωμάτια, ένα τρίκλινο και δυο δίχωρες σουίτες με τζάκι, εκ των οποίων η μια διαθέτει και μπαλκόνι. Το κάθε δωμάτιο είναι μοναδικό και ξεχωριστό από τα άλλα, όπως και οι ονομασίες τους που είναι εμπνευσμένες από την Ελληνική Μυθολογία (Αύρα, Αίγλη Αίθρα, Φοίβη Φαίδρα, Ηώ, Ινώ).

Από τα δωμάτια καθώς και από τις δυο πλακόστρωτες αυλές του μπορεί κανείς να απολαύσει τη θέα προς την πόλη του Βόλου, τον Παγασητικό και τα γύρω βουνά και να χαλαρώσει απολαμβάνοντας τον καθαρό αέρα και την ηρεμία του τόπου.

Στο Ξενοδοχείο Ευήλιον παρέχεται δωρεάν Wi-Fi, επίπεδη τηλεόραση, ιδιωτικό μπάνιο, ενώ στην τραπεζαρία με το τζάκι προσφέρεται πλούσιο σπιτικό πρωινό. Η πρόσβαση στο Ξενοδοχείο γίνεται με αυτοκίνητο μέχρι το δημόσιο πάρκινγκ του χωριού και από εκεί μια απόσταση περίπου 140m πρέπει να διανυθεί με τα πόδια.

Το Ξενοδοχείο στο Πήλιο Ευήλιον απέχει 2km από το γραφικό χωριό της Πορταριάς, ενώ το χιονοδρομικό κέντρο είναι προσβάσιμο στα 12km και η πόλη του Βόλου στα 7km μακριά.

Αρ. Ειδικού Σήματος ΕΟΤ: 0726K050A0174101

Παροχές Evilion Traditional Mansion

Παροχές Ξενοδοχείου

  • 24-ωρη Reception
  • Room Service
  • Γιατρός (κατόπιν αιτήματος)
  • Wi-Fi Internet
  • Baby Sitting (κατόπιν αιτήματος)
  • Bar
  • Play Room
Δεν βρήκες την ημερομηνία που θέλεις;
Πες μας τι ψάχνεις και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να σε βοηθήσουμε.
Δες τι άλλο υπάρχει στην ίδια περιοχή
Βρες ξενοδοχεία με προσφορές σε κοντική απόσταση
Αναζήτησε προσφορές στην ίδια τιμή
Δες και άλλες προσφορές που κυμαίνονται στην ίδια περίπου τιμή