Αρχική / Όλα τα Ξενοδοχεία / Koukounari Apartments

Ξενοδοχείο Koukounari Apartments - Αγκίστρι

Koukounari Apartments - Αγκίστρι

Δεν υπάρχουν ενεργές προσφορές για το ξενοδοχείο τη δεδομένη στιγμή! Δες άλλα ξενοδοχεία στην ίδια περιοχή

To ξενοδοχείο

Koukounari Apartments
Διεύθυνση: Σκάλα, Αγκίστρι, 18010
Δες το ξενοδοχείο στο χάρτη

Το Koukounari Apartments βρίσκεται στο κέντρο της γραφικής Σκάλας. Η τοποθεσία του είναι ιδανική καθώς συνδυάζει την ηρεμία και την απομόνωση, ενώ ταυτόχρονα είναι πολύ κοντά στο κέντρο. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να φτάσετε στο λιμάνι σε απόσταση 300 μέτρων, ενώ ο κεντρικός δρόμος της παραλίας Σκάλα με ξαπλώστρες και καταστήματα απέχει μόλις 150 μέτρα! Σε κοντινή απόσταση υπάρχει επίσης ένα σούπερ μάρκετ, φούρνος, τράπεζα και η στάση του λεωφορείου. Ιδιωτικός χώρος στάθμευσης είναι επίσης διαθέσιμος στο χώρο του ξενοδοχείου.

Το Koukounari Apartments αποτελείται από 7 πολυτελή διαμερίσματα 35m2 με καθιστικό, κουζίνα και 1 υπνοδωμάτιο και μπορούν να φιλοξενήσουν έως 4 άτομα. Ορισμένα διαμερίσματα έχουν θέα στο βουνό ή στο χωριό και κάποια άλλα διαμερίσματα με θέα στη θάλασσα, με τις πιο σύγχρονες ανέσεις να είναι ιδανικές για να ικανοποιήσουν κάθε σας ανάγκη και να σας προσφέρουν τις ειδυλλιακές στιγμές σας.

Τα διαμερίσματά είναι πλήρως εξοπλισμένα και λειτουργούν όλο το χρόνο. Σε μερικά από τα διαμερίσματά υπάρχει επίσης τζάκι και για αυτό το Αγκίστρι προσφέρεται και για χειμερινές διακοπές. Το πράσινο τοπίο και η ηρεμία που θα βρείτε εκεί θα σας δώσουν πολλές όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές.

Αρ. Ειδικού Σήματος ΕΟΤ: 0262K124K0336301

Παροχές Koukounari Apartments

Παροχές Ξενοδοχείου

  • Room Service
  • Wi-Fi 
  • Parking
Δεν βρήκες την ημερομηνία που θέλεις;
Πες μας τι ψάχνεις και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να σε βοηθήσουμε.
Δες τι άλλο υπάρχει στην ίδια περιοχή
Βρες ξενοδοχεία με προσφορές σε κοντική απόσταση
Αναζήτησε προσφορές στην ίδια τιμή
Δες και άλλες προσφορές που κυμαίνονται στην ίδια περίπου τιμή