Συνεργασία προμηθευτικού συνεταιρισμού προσωπικού ΔΕΗ με Ekdromi.gr

Συνεργασία ΠΣΥΠΔΕΗ

Ο ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΔΕΗ προέβη στην σύναψη συνεργασίας με το μεγαλύτερο τουριστικό site στην Ελλάδα το www.Ekdromi.gr

Πλέον θα έχετε τη δυνατότητα να απολαμβάνετε Αποκλειστικές Παροχές και εξαιρετικές τιμές σε προσφορές  που φτάνουν μέχρι και το -70% έκπτωση!

Σε ΟΛΕΣ τις αγορές σας που θα πραγματοποιήσετε απο το Ekdromi.gr θα λαμβάνετε ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ 10 ΕΥΡΩ για εξαργύρωση στα καταστήματα του ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ!

 

Σημειώνεται ότι όλες οι κρατήσεις είναι κατόπιν διαθεσιμότητας του κάθε ξενοδοχείου και αφού προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με το Ekdromi.gr στο τηλέφωνο 210 3007188 το οποίο θα είναι αποκλειστιά για συναδέλφους του Συνεταιρισμού. Καλέστε από Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00-18.00 και Σάββατο 10.00-15.00 στο 210 3007188 και κλείστε τις καλοκαιρινές διακοπές σας!

 

Για να δείτε τις προσφορές, θα πρέπει να μπείτε στον παρακάτω σύνδεσμο και να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας .Στο πεδίο «Κωδικός εγγραφής / εταιρείας» βάζετε απαραίτητα: PSYPDEH2019 (με αυτό τον τρόπο γίνεται η αναγνώριση και η τοποθέτηση στο ειδικό περιβάλλον)

https://www.ekdromi.gr/auth/register/index/dei

 

Εφόσον έχετε ήδη δημιουργήσει λογαριασμό στο Ekdromi.gr με το συγκεκριμένο email ,τότε  δεν θα μπορείτε να ακολουθήσετε την διαδικασία εγγραφής που περιγράφεται παραπάνω. Οπότε θα πρέπει να συνδεθείτε με τον ήδη υπάρχοντα λογαριασμό σας , να μεταβείτε στην ενότητα ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ > Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ > ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ και στο πεδίο «Κωδικός εταιρείας» να καταχωρήσετε τον κωδικό εγγραφής εταιρείας που σας έχει δοθεί δηλαδή PSYPDEH2019

 

Με τον τρόπο αυτό, ο λογαριασμός που ήδη έχετε, να συνδεθεί και με την αντίστοιχη ενότητα του ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ και να επωφεληθείτε από τις αποκλειστικές παροχές.

 

Είμαστε στη διάθεσή σας.