Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Ekdromi.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Διαβάστε περισσότερα

Προσφορές για 5* Kipriotis Panorama Hotel & Suites

5* Kipriotis Panorama Hotel & Suites
Υπάρχουν 2 ενεργές προσφορές για το ξενοδοχείο 5* Kipriotis Panorama Hotel & Suites που μπορείς να δείς και να συγκρίνεις στον παρακάτω πίνακα.

Όλες οι προσφορές του ξενοδοχείου αφορούν:
Διανυκτερεύσεις: 3
Τύπος Διατροφής: All Inclusive
έως 29/08/2019 30/08/2019 έως 26/09/2019
Άτομα/Παιδιά 2 άτομα σε Δίκλινο Promo Mountain View +5 επιλογές 2 άτομα σε Δίκλινο Promo Mountain View +5 επιλογές
Τιμή €718 €559

Ξενοδοχείο "5* Kipriotis Panorama Hotel & Suites"

Διεύθυνση: Ψαλίδι, 85300 Κως

ο Kipriotis Panorama Hotel & Suites στο Kipriotis Resort Complex είναι αντάξιο του ονόματός του μιας και βρίσκεται σε έναν πράσινο λόφο σε ελάχιστη απόσταση από την παραλία. Προσφέρει στους επισκέπτες του μια μαγευτική θέα στη θάλασσα και το γύρω φυσικό τοπίο.

Μόλις 3 χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της Κω το πεντάστερο αυτό ξενοδοχείο υψώνεται πάνω από το Kipriotis Resort Complex με τα 5 ξενοδοχεία και το εντυπωσιακό συνεδριακό κέντρο. Οι πισίνες, το σπα, το γυμναστήριο και το roof bar του θα σας δελεάσουν με το μεγαλείο τους. Το ίδιο θα κάνουν και οι αμέτρητες δραστηριότητες των ξενοδοχείων του Kipriotis Resort Complex: Θαλάσσια σπορ, ποδηλασία, τένις και άλλα πολλά.

Αν σας αρέσει η μεσογειακή κουζίνα, θα εκτιμήσετε το μενού στο Souvlaki & More και τα θαλασσινά στο Fish & More. Το Triton θα σας προσφέρει παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, ενώ στο Ariadne θα βρείτε υπέροχο πρωινό και μεσημεριανό με διεθνείς επιρροές.

Αρ. Ειδικού Σήματος ΕΟΤ: 0260Ε60000522101