Αρχική / Όλα τα Ξενοδοχεία / Acropolis View Deluxe Penthouse & Luxury Apartments Athens

Ξενοδοχείο Acropolis View Deluxe Penthouse & Luxury Apartments Athens - Αθήνα

Acropolis View Deluxe Penthouse & Luxury Apartments Athens - Αθήνα

Δεν υπάρχουν ενεργές προσφορές για το ξενοδοχείο τη δεδομένη στιγμή! Δες άλλα ξενοδοχεία στην ίδια περιοχή

To ξενοδοχείο

Acropolis View Deluxe Penthouse & Luxury Apartments Athens
Διεύθυνση: Φαλήρου 3, Αθήνα, 11742
Δες το ξενοδοχείο στο χάρτη

Καλώς ήρθατε στην ιστορική, ηλιόλουστη και ποικίλη πόλη της Αθήνας. Το Acropolis View Deluxe Penthouse & Luxury Apartments από την Travelvibes μπορεί να σας προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία ύπνου και ένα περίπλοκο σχεδιασμό μείγμα από μοντέρνα διακόσμηση, άνετο περιβάλλον, ρομαντική αύρα, υψηλής ποιότητας ανέσεις και ελληνική φιλοξενία.
Σε μια από τις πιο ζωντανές και ασφαλείς γειτονιές στην καρδιά της Αθήνας, αυτά τα ολοκαίνουργια, άνετα, κομψά και μοντέρνα διακοσμημένα διαμερίσματα μπορούν να αποτελέσουν μια εξαιρετική επιλογή για μια ομάδα φίλων, μια οικογένεια με παιδιά ή μια ομάδα επαγγελματιών και εξαιρετική ρομαντική απόδραση για ζευγάρια.

Όλα τα μεγάλα αξιοθέατα της Αθήνας είναι εύκολα προσβάσιμα, καθιστώντας το Acropolis View Deluxe Penthouse & Luxury Apartments ιδανικό για όσους θέλουν να εξερευνήσουν τα πάντα με τα πόδια και να ανακαλύψουν τους πολύτιμους λίθους του ιστορικού κέντρου. Ο σταθμός Acropolis του μετρό βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το δρόμο.

Το Acropolis View Deluxe Ρετιρέ & Πολυτελή Διαμερίσματα αποτελείται από τρία διαφορετικά διαμερίσματα αφιερωμένα στις διαφορετικές ανάγκες και προτιμήσεις.
Απολαύστε ένα ποτήρι κρασί στην κομψή βεράντα του πολυτελούς ρετιρέ Acropolis View και χαλαρώστε κάτω από τα αστέρια με την πιο μαγευτική θέα στον αναμμένο Παρθενώνα.
Απολαύστε τις βόλτες σας σε μία από τις πιο ζωντανές και ασφαλείς γειτονιές στην καρδιά της Αθήνας δίπλα στον Παρθενώνα και την Πλάκα και νιώστε τα vibes της ιστορικής, ηλιόλουστης και συναρπαστικής πόλης μας από το μοντέρνα διακοσμημένο μπαλκόνι του Acropolis View Deluxe Apartment.

Απολαύστε μια εξαιρετική εμπειρία ύπνου και νιώστε σαν στο σπίτι σας στο Acropolis Boutique Apartment. την ιδανική γραμμή βάσης για τις πεζοπορικές σας εξερευνήσεις στα γραφικά δρομάκια των συνοικιών της Ακρόπολης και της Πλάκας.
Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε και να σας συναντήσουμε προσωπικά!

Αρ. Ειδικού Σήματος ΕΟΤ:  0206Ε60000696401

Παροχές Acropolis View Deluxe Penthouse & Luxury Apartments Athens

Παροχές Ξενοδοχείου

  • Θυρίδα ασφαλείας
  • Wi-Fi 
  • Κλιματισμός
  • Θέρμανση
  • Ανελκυστήρας
  • Νυφική σουίτα
  • Οικογενειακά δωμάτια
  • Δωμάτια για μη καπνίζοντες
  • Iδιωτικός χώρος στάθμευσης
  • Χώρος φύλαξης αποσκευών
Δεν βρήκες την ημερομηνία που θέλεις;
Πες μας τι ψάχνεις και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να σε βοηθήσουμε.
Δες τι άλλο υπάρχει στην ίδια περιοχή
Βρες ξενοδοχεία με προσφορές σε κοντική απόσταση
Αναζήτησε προσφορές στην ίδια τιμή
Δες και άλλες προσφορές που κυμαίνονται στην ίδια περίπου τιμή