Αρχική / Όλα τα Ξενοδοχεία / Elysian Luxury Villa Pelion

Ξενοδοχείο Elysian Luxury Villa Pelion - Πήλιο

Elysian Luxury Villa Pelion - Πήλιο

Δεν υπάρχουν ενεργές προσφορές για το ξενοδοχείο τη δεδομένη στιγμή! Δες άλλα ξενοδοχεία στην ίδια περιοχή

To ξενοδοχείο

Elysian Luxury Villa Pelion
Διεύθυνση: Τσαγκαράδα, Πήλιο, 37012
Δες το ξενοδοχείο στο χάρτη

Η κομψότητα, η ιδιωτικότητα και η πολυτέλεια συναντιούνται σε αυτό το εκπληκτικό boutique σπίτι που βρίσκεται στην κορυφή του βουνού του Πήλιου, το σπίτι των αρχαίων μυθολογικών Κενταύρων, στο πανέμορφο και γραφικό χωριό Τσαγκαράδα.

Βρίσκεται στην ανατολική ακτή της Κεντρικής Ελλάδας. Το Πήλιο περιγράφεται ως μία από τις ομορφότερες και πλούσιες οροσειρές σε ολόκληρη τη χερσόνησο των Βαλκανίων. Καλυμμένα μονοπάτια, τοξωτά γεφύρια και τοπικές πλατείες, καστανιές, κερασιές και καρυδιές εκατοντάδων χρόνων, ρέματα και καταρράκτες, παραδοσιακές βυζαντινές εκκλησίες, κήποι ορχιδέων με πλήρη άνθιση και παραδοσιακά χτισμένα σπίτια ακολουθώντας την τοπική αρχιτεκτονική. Το Πήλιο έχει πολλά να προσφέρει στον απαιτητικό ταξιδιώτη, αναζητώντας ένα ιδανικό μέρος για ξεκούραση.

Το Elysian διαθέτει καλά περιποιημένους κήπους, πέτρινα μονοπάτια, είσοδο και αυλές με ελαιόδεντρα πάνω από 4 στρέμματα, ιδιωτική πισίνα και κατάστρωμα 60 τ.μ., πέντε υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο, δύο από τα οποία διαθέτουν τζάκι, μεταξύ άλλων εξαιρετικών εγκαταστάσεων.

Ο σύγχρονος σχεδιασμός του Elysian Boutique House ενισχύεται, εκτός και μέσα, με επιλεγμένα έπιπλα και υφάσματα.

Οι υψηλού επιπέδου παροχές περιλαμβάνουν πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και καθιστικό / τραπεζαρία, μεγάλα δίκλινα υπνοδωμάτια με ζωγραφισμένες στο χέρι οροφές, ιδιωτικά μαρμάρινα μπάνια, δάπεδα από σκληρό ξύλο, εντοιχισμένες ντουλάπες με συρτάρια και κρεμαστούς χώρους, τρία τζάκια από μάρμαρο, καθρέφτες και πετρόχτιστες βεράντες.

Τέσσερα από τα πέντε υπνοδωμάτια είναι επιπλωμένα με διπλά κρεβάτια μεγέθους 5 αστέρων, ενώ το πέμπτο διαθέτει δύο μονά κρεβάτια, υπαίθρια καθιστικά και τραπεζαρίες και πολλά άλλα.
Μοντέρνο αλλά παραδοσιακό, το Elysian Boutique House προσφέρει υψηλής τεχνολογίας εγκαταστάσεις με τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης με ηχοσύστημα LED, ένα σύστημα ψυχαγωγίας που περιλαμβάνει CD και DVD players και δορυφορικά κανάλια.

Ιδανικό για όλες τις εποχές, με τις γαλαζοπράσινες παραλίες της και τα δημοφιλή χιονοδρομικά κέντρα σε απόσταση μόλις 30 λεπτών με το αυτοκίνητο, το Elysian House είναι το ιδανικό μέρος για ταξίδια για μεγάλες οικογένειες και ομάδες.

Το Elysian Boutique House στεγάζεται σε ένα ιδιωτικό κτήμα, ανάμεσα σε πραγματικά όμορφα χωριουδάκια, γραφικές παραλίες, κομψά εστιατόρια, παραδοσιακές ταβέρνες και πολλές φιλοξενούμενες εκκλησίες και άλλα ιερά για λατρεία και διαλογισμό.

Προσφέροντας εκπληκτική πανοραμική θέα στο θεαματικό Αιγαίο και τα νησιά των Σποράδων, αποτελεί ιδανικό μέρος για τους επισκέπτες με έναν αυθεντικό ελληνικό τρόπο.

Διακοσμημένο και επιπλωμένο σε γαλλικό στυλ, ταυτόχρονα βυθίζει τον επισκέπτη στις αρχικές αρχιτεκτονικές παραδόσεις του Πηλίου.

Το ξενοδοχείο απέχει μόλις 1,5 χιλιόμετρα από την παραλία του Μυλοποτάμου και απέχει λιγότερο από δέκα λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο του χωριού, προσφέροντας πλεονεκτική πρόσβαση σε όλα τα σημαντικά αξιοθέατα και ανέσεις.

Αρ. Ειδικού Σήματος ΕΟΤ: 0726K92000456301

Παροχές Elysian Luxury Villa Pelion

Παροχές Ξενοδοχείου

  • Θυρωρός
  • Wi-Fi πρόσβαση στο Internet
  • Χώρος στάθμευσης
  • Επιτρέπονται τα κατοικίδια
  • Δορυφορική τηλεόραση
  • Πισίνα
  • Θεραπεία ομορφιάς (κατόπιν αιτήματος)
  • Πετσέτες παραλίας
  • Εξωτερική παιδική χαρά
  • Πισίνα με τζακούζι
Δεν βρήκες την ημερομηνία που θέλεις;
Πες μας τι ψάχνεις και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να σε βοηθήσουμε.
Δες τι άλλο υπάρχει στην ίδια περιοχή
Βρες ξενοδοχεία με προσφορές σε κοντική απόσταση
Αναζήτησε προσφορές στην ίδια τιμή
Δες και άλλες προσφορές που κυμαίνονται στην ίδια περίπου τιμή